Zoek

Campingpastoraat

Filmpje De Campingpastor

Waarom campingpastoraat?

Teamleden richten hun activiteiten op campinggasten van alle leeftijden. Toch vinden de meeste jongeren het wat lastiger om echt in contact te komen met volwassen campinggasten. Zij missen soms voldoende aansluiting en de benodigde levenservaring om met de vragen van de campinggasten om te kunnen gaan.

Daarom is op diverse campings ook een campingpastor aanwezig als aanvulling op het team. Het team en de campingpastor hebben beiden hun eigen taken, maar waar mogelijk wordt er wel samengewerkt.

Het campingpastoraat omvat drie aspecten van presentie: het is pastoraal, diaconaal en missionair. Je luistert en denkt mee in levens van mensen, je biedt een helpende hand en je getuigt waar mogelijk van je geloof. Maar je bent geen hulpverlener.

Aanmelden campingpastoraat

Is je interesse gewekt om campingpastor te worden? Kijk dan onder het kopje 'Dabarcampings met campingpastoraat' naar een passende locatie. 

Aanmelden kan via de blauwe inschrijfbutton bij de camping van jouw keuze

Wil je meer informatie over de betreffende camping, neem dan contact op met de plaatselijke commissie. De contactgegevens staan rechts onderaan de campingpagina. 

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief