Zoek

Camping (detail)

Camping De Vechtvallei

Camping de Vechtvallei is een kleine camping in het Vechtdal, vlakbij Hardenberg. Maar vergis je niet door het woordje ‘klein’, er komen veel gezinnen met kinderen op de camping! Als je voor Dabar op de Vechtvallei kiest zul je je zeker niet vervelen.

Gedurende twee weken ben je met je Dabarteam op deze camping aanwezig en verantwoordelijk voor alle activiteiten. Je kunt veel zelf invullen, maar er zijn ook vaste activiteiten per dag, zoals de kinder- en tienerclub, het kidsmoment met de mascottes van de camping en de avondsluiting. Op de kinderclub zijn gemiddeld 60 kinderen aanwezig.

Er zijn gasten op de camping met een kerkelijke achtergrond, maar ook veel die dat niet hebben. Onder alle gasten wordt het Dabarwerk erg gewaardeerd en de activiteiten worden goed bezocht!

Tijdens de periode slaap je in de TjifTjaf, een groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien. De activiteiten vinden plaats in een witte tent op een groot veld, met ruimte voor allerlei spellen. Jullie worden begeleid door een commissie uit verschillende kerken in de omgeving. Zij brengen iedere dag even een bezoekje aan het team. Op zondag bezoek je ‘s morgens een kerkdienst in een van de ondersteunende gemeenten. Er is geen dienst op de camping, wel een goed bezochte sing-in ‘s avonds!

Indien mogelijk zorgen we dat er een campingpastor aanwezig is. Als dat niet geregeld kan worden zijn de predikanten van de verschillende kerken beschikbaar voor hulp en ondersteuning.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Geen perioden beschikbaar

Contactpersoon

Dik Brienen
W: http://www.devechtvallei.nl
E: dabardiffelen@gmail.com
T: 06-16284952

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief