Zoek

Collecteren

De IZB kan het vele werk doen dankzij giften en contributies van mensen die de zending een warm hart toedragen. Een groot aantal kerkelijke gemeenten collecteert regelmatig voor het missionaire werk. We doen vrijmoedig een beroep op u om de IZB op het collecterooster te (laten) plaatsen. We ondersteunen de inzameling graag met gratis informatiefolders.

UrgentHier vindt u de collectedoelen die het meest urgent zijn:


Wilt u een specifiek doel steunen*, kies dan een project uit bovenstaand rijtje of neem contact op met de IZB, tel. 033 - 461 19 49, of per mail (info@izb.nl).

Graag sturen we u bijpassende collectefolders of een beamerbericht kosteloos toe. Ook leveren we meteen een bericht voor het kerkblad.

In overleg maken we desgewenst folders op maat, speciaal voor uw gemeente.

Wanneer u ervoor kiest om te collecteren voor IZB Algemeen, kunt u bij de downloadknop hieronder verschillende collectematerialen vinden.

Uw gift wordt besteed aan het door u geselecteerde doel. Mocht er echter meer gedoneerd worden dan voor dit specifieke project vereist is, dan behouden we ons het recht voor om het overschot te besteden aan een vergelijkbaar project onder de noemer ‘waar meest nodig’.

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief