Zoek

Contact

De IZB is gevestigd in de binnenstad van Amersfoort.

Contactgegevens

Bezoekersadres
Breestraat 59-61, 3811 BH Amersfoort
Telefoon
033 - 4611949
E-mail
info@izb.nl
Bankgegevens

IBAN: NL26RABO0302206191
BIC: RABONL2U

Routebeschrijving openbaar vervoer

Vanaf NS-station Amersfoort is het ca. 10 minuten lopen naar de Breestraat in de binnenstad. Vanaf station Amersfoort Centraal gaan ook diverse lijnen richting bushalte: Stadhuis.

Maar het is ook goed te lopen. Dan gaat u vanaf de hoofduitgang van het station meteen linksaf, het voetpad richting de binnenstad, langs de kantoren. Tweemaal een voetgangerslicht, rechtdoor. Aan het eind maakt de weg een bocht naar rechts. Het grote kruispunt oversteken, rechtdoor. Bij de gracht gaat u de brug over, de eerste zijstraat is de Breestraat. Linksaf, no. 59-61, IZB.

Routebeschrijving automobilisten

Let goed op de borden! De binnenstad van Amersfoort is autoluw. Parkeergarages zijn goed bereikbaar. Wilt u iets afleveren bij ons kantoor, meld dit dan vooraf aan ons zodat wij uw kenteken kunnen registreren in het gemeentelijk systeem. 

Vanaf Amsterdam / Apeldoorn (A1) en Zwolle (A28)
Kies na knooppunt Hoevelaken meteen eerste afslag Amersfoort-Centrum. Volg de borden van de parkeergarage Stadhuis (zie voor het vervolg hieronder).

Vanaf Utrecht
A28, vanaf knooppunt Rijnsweerd richting Amersfoort. Afslag 'Amersfoort-Zuid', richting Amersfoort, na viaduct links richting Soest tot Stichtse Rotonde.

Op de grote rotonde neemt u de eerste afslag richting Amersfoort. Hierna volgt een kleine rotonde. Hiervoor rechts voorsorteren met richting: Centrum (Utrechtseweg). Die dalende weg volgt u helemaal tot onder aan de berg, tot de verkeerslichten bij een kleine spoorwegovergang. U slaat rechtsaf (gedwongen rijrichting). Bij de volgende stoplichten linksaf, bij rotonde rechtdoor, bij de volgende stoplichten (Stadsring) linksaf. Bij tweede stoplicht rechtsaf, parkeergarage Stadhuis.

Vanaf de parkeergarage Stadhuis loopt u naar via het bruggetje over de eerste gracht naar de eerste zijstraat, Breestraat.

Wie een gratis parkeerplaats zoekt, kan een poging wagen aan de Evertsenstraat (en zijstraten), de Maetsuykerstraat of de Hooglandseweg-Noord. Vanaf daar is het een minuut of 10 lopen naar de Breestraat.

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief