Zoek

Camping (detail)

Kriemelberg BushCamp

In een mooie, rustige en bosrijke omgeving in Ermelo wordt familiecamping “Kriemelberg BushCamp” gerund door enthousiaste campingeigenaren. Zij beschikken niet alleen over 100 kampeerplaatsen, maar ook over 100 jaarplaatsen voor stacaravans, trekkershutten en een aantal bungalows waar gretig gebruik van wordt gemaakt.

De campingeigenaars stellen hun camping beschikbaar voor recreatie- en evangelisatiewerk tijdens de meivakantie en maar liefst 5 weken in de zomer.

Dit werk wordt aangestuurd door ‘Het Baken’, een enthousiaste commissie uit Harderwijk eo. De commissie heeft de missie om present te zijn met het evangelie. Niet opdringerig maar met het motto: evangelisatie door recreatie. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd rondom ‘De Opper’ en ‘De Ruif’: poppenkast, Sing-in, bingo, speurtochten, man-vrouw uitdagingen. Voor iedereen is er wel iets bij; van jong tot oud en van actief tot passief.

Naast het recreatiewerk wordt ook volop aandacht besteed aan kinderclub, Teen Spirit en Chatpoint waar het woord van God met de campinggasten geopend en gedeeld wordt. Doelgroep blijft echter: alle bezoekers van Kriemelberg Bushcamp, van jong tot  oud. Een aantal avonden wordt afgesloten met een avondsluiting.

De teamleden verblijven in ‘de Opper’, een nieuwe groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien.

De plaatselijke commissie organiseert een voorbereidingsdag voor alle teamleden. Dit is in combinatie met een uitzenddienst vanuit één van de kerken uit de achterban. Na de zomer wordt het werk op de camping geëvalueerd.

De ambassadeurs zijn ook mentor en begeleiden en ondersteunen, samen met externe mentoren, het team op de camping.

Het Baken is ook te vinden via www.bakenharderwijk.nl en op Facebook

NB1: Dabar kan je doen vanaf 18 jaar. Maar ben je 16 of 17 jaar? Dan kan je je voor deze camping ook aanmelden! (max 2 plekken per team)

NB2: Een team bestaat uit 9 teamleden aangevuld met een mentor die door de plaatselijke commissie wordt toegewezen

Periode 1

31-07-2021 tot 07-08-2021
10 plaatsen beschikbaar

Periode 2

07-08-2021 tot 14-08-2021
10 plaatsen beschikbaar

Periode 3

14-08-2021 tot 21-08-2021
10 plaatsen beschikbaar

Contactpersoon

Rutger Stegeman (bereikbaar na 17.00u)
W: https://bakenharderwijk.nl/?page_id=39
E: rutgerstegeman@gmail.com
T: 06-51911101

Schrijf je in voor de Dabar update