Zoek

Camping (detail)

Camping Stavenisse

Camping Stavenisse is een grote camping op het meest westelijke puntje van het eiland Tholen in Zeeland. De camping heeft vooral vaste plaatsen en ligt direct aan de Oosterschelde. De gasten komen met name uit Noord-Brabant en België.

Sinds 1970 is er al Dabarwerk op deze camping. Er zijn 2 teams die (bij voorkeur) 2 weken actief zijn. Ook is er tijdens deze weken een campingpastor aanwezig. Als Dabarteam organiseer je heel verschillende activiteiten, zoals de kinderclub, de tienerclub en diverse sport- en spelactiviteiten voor iedereen. Met dit alles mag je Gods liefde overbrengen!

De relatie met de campingeigenaren is bijzonder goed. Zij zorgen voor een witte tent waarin de Dabaractiviteiten kunnen plaatsvinden. Ook stellen zij een caravan beschikbaar voor de campingpastor en zijn of haar gezin. Als team verblijf je in een mooi verbouwde ‘Keet’ met 8 slaapplaatsen en een keuken. De plaatselijke commissie die jullie begeleidt, bestaat uit enthousiaste mensen die behoren tot de hervormde gemeenten en de gereformeerde kerken op Tholen en St. Philipsland. In overleg met de campingeigenaren en de commissie is er altijd gelegenheid om een weekend bij elkaar te komen in de Keet om het Dabarwerk voor te bereiden. Eind september/begin oktober is er een evaluatiedag met de teams, campingpastors en de commissie om de Dabarperiode te evalueren en af te sluiten.

Doe mee met dit mooie Dabarwerk en beleef twee enerverende weken in Stavenisse!

Je kunt aanmelden voor 1 week, maar de voorkeur ligt bij 2 weken (22 juli - 5 augustus of 5 augustus tot 19 augustus) omdat je dan meer kunt opbouwen met de campinggasten en met je team. 

Check het filmpje, dan word je direct enthousiast!

Geen perioden beschikbaar

Contactpersoon

Elsemarije Poppe
W: http://www.campingstavenisse.nl
E: dabarstavenisse@hotmail.com
T: 06-47385182

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief