Katwijk – De Zuidduinen

Kom naar het pittoreske Katwijk aan zee! Daar ligt, op steenworp afstand van het strand, camping De Zuidduinen. Katwijk staat bekend als één van de leukste familie badplaatsen van het land en veel badgasten komen dan ook elk jaar terug.

Het recreatie- en evangelisatiewerk van Dabar wordt georganiseerd vanuit de Evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente van Katwijk aan Zee. De teams krijgen de gelegenheid om op kosten van de commissie een weekend ter voorbereiding naar de camping te komen om het programma samen te stellen en alvast de sfeer te proeven. Naast al het kinderwerk en het jongerenwerk organiseert elk team ook specifieke activiteiten voor ouderen. Hiervoor is een vaste avond per week ingeroosterd in het Dabarprogramma.

De huisvesting en het dagverblijf zijn in twee verschillende gebouwtjes naast elkaar (Anker en Corner). Bij de huisvesting bevindt zich een keuken en een gezellige zithoek. Een prachtige locatie van waaruit je zowel op de camping als op het strand activiteiten kunt uitvoeren. Elke zondagavond is er een campingdienst. Deze diensten worden druk bezocht door zowel campinggasten als de Katwijkers zelf. Een deel van de dienst wordt door de Dabaristen zelf voorbereid.

De commissie faciliteert de teams met middelen en financiën. Een aantal commissieleden zal dagelijks contact houden met de teams en hun aanspreekpunt zijn. Af en toe komen ook de Katwijkse predikanten op bezoek om je te bemoedigen.

Foto’s en verdere informatie kun je vinden op de website van Dabar Katwijk en op de Facebookpagina.

Het team in periode 2 is vol. Voor team 1 en 3 worden nog wel jongeren gezocht!

Deel deze pagina: Twitter Twitter Google+ E-mail