Zoek

Bijbelpodcasts

Meld je aan voor de gratis bijbelpodcast 'Eerst Dit' en ontvang elke werkdag een overdenking van 7 minuten via de app van Eerst Dit of via Spotify. Een initiatief van de EO en IZB.

EerstDit_Promo_PNGEerst Dit

Deze podcast is gebaseerd op de tekst 'zoek eerst het koninkrijk van God', brengt de Bijbel tot klinken in jouw dagelijks leven. Elke werkdag staat er weer een nieuw fragment voor je klaar waarin je in zeven minuten geïnspireerd wordt door een Bijbeltekst en een overdenking door een van de vijf sprekers. Lees hieronder hoe je je eenvoudig en gratis kunt abonneren.

Blij met Eerst dit? Draag bij met een gift. Doneer nu makkelijk en veilig via ’Tikkie’ of maak je gift over op IBAN: NL26 RABO 0302 206 191 t.n.v. IZB podcast Eerst Dit.

Tekstregister Eerst Dit
Op zoek naar een aflevering van Eerst Dit passend bij een specifiek bijbelgedeelte? Dankzij de inspanning van Ds. F. Gerkema is op deze pagina te vinden.

DitIsDeBijbel_Promo_PNGDit is de Bijbel

'Dit is de Bijbel' is de podcast die je meeneemt in de fascinerende wereld van het meest gelezen boek ooit. Een eerlijk gesprek over de mooie, moeilijke en merkwaardige kanten van de Bijbel. Elke aflevering praat journalist David Boogerd met een expert over de Bijbel. Lees meer

 

DitDus_Promo_PNGDit Dus

'Dit Dus' is een podcast waarin theoloog Kees van Ekris en geloofsgenoot en dertiger Rosa Douma in gesprek gaan met uiteenlopende gasten over hun levensvragen. En ze zijn benieuwd: wat heeft het christelijk geloof daarover te zeggen? Terugluisteren en abonneren kan hier

 

EerstDitVoorKids_Promo_PNGEerst Dit Kids

De eerste serie van 'Eerst Dit voor Kids' is nu ook online. Luister de serie op de website van Zapp

 

ModerneProfeten_Promo_PNGModerne Profeten

Dit zijn de verhalen van acht hedendaagse profeten uit de christelijke traditie. Ze dagen ons uit om niet mee te doen met dat wat onze tijd lelijk maakt, maar om schoonheid te zoeken, waarheid en barmhartigheid. Luister hier.

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief