Ermelo – De Kriemelberg BushCamp

In een mooie, rustige en bosrijke omgeving in Ermelo wordt familiecamping de Kriemelberg BushCamp gerund door enthousiaste campingeigenaren. Zij beschikken niet alleen over 100 kampeerplaatsen, maar ook over 100 jaarplaatsen voor stacaravans, trekkershutten en een aantal bungalows waar gretig gebruik van wordt gemaakt.

De campingeigenaars stellen hun camping beschikbaar voor recreatie- en evangelisatiewerk tijdens de meivakantie en maar liefst 5 weken in de zomer.

Dit werk wordt aangestuurd door ‘Het Baken’. Zij hebben de missie om present te zijn met het evangelie. Niet opdringerig maar met het motto: evangelisatie door recreatie. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd rondom ‘De Opper’ en ‘De Ruif’: poppenkast, sing-in, bingo, speurtochten, man-vrouw uitdagingen, avondsluitingen, chatpoint, enz. Voor iedereen is er wel iets bij; van jong tot oud en van actief tot passief. Dit werk wordt ondersteund door een enthousiaste interkerkelijke commissie, met evenzo enthousiaste ambassadeurs van kerken in Harderwijk en Ermelo.

Er wordt ook volop aandacht besteed aan kinderclubs, tienerclub (Chatpoint) waar het woord van God met de campinggasten geopend en gedeeld wordt. Doelgroep blijft echter: alle bezoekers van Kriemelberg Bushcamp, van jong tot  oud.

De teamleden verblijven in ‘de Opper’, een nieuwe groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien.

De plaatselijke commissie organiseert een voorbereidingsdag voor alle teamleden. Dit is in combinatie met een uitzenddienst vanuit één van de kerken uit de achterban. Na de zomer wordt het werk op de camping geëvalueerd.

De ambassadeurs zijn ook mentor en begeleiden en ondersteunen, samen met externe mentoren,  het team op de camping.

Het Baken is ook te vinden op Facebook .

 

Deel deze pagina: Twitter Twitter Google+ E-mail