Ermelo – De Kriemelberg BushCamp

In een mooie, rustige en bosrijke omgeving in Ermelo wordt familiecamping de Kriemelberg gerund door enthousiaste campingeigenaren. Zij beschikken niet alleen over 100 kampeerplaatsen, maar ook over 100 jaarplaatsen voor stacaravans, trekkershutten en een aantal bungalows waar gretig gebruik van wordt gemaakt.

De campingeigenaars stellen hun camping beschikbaar voor Dabarwerk tijdens de meivakantie en maar liefst 5 weken in de zomer. Het Dabarwerk wordt aangestuurd door ‘Het Baken’. Zij hebben de missie om present te zijn met het evangelie. Niet opdringerig maar met het motto: evangelisatie door recreatie. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd rondom gebouw ‘De Ruif’: poppenkast, sing-in, bingo, speurtochten, man-vrouw uitdagingen, avondsluitingen, chatpoint, enz. Voor iedereen is er wel iets bij; van jong tot oud en van actief tot passief. Dit werk wordt ondersteund door een enthousiaste interkerkelijke commissie, met evenzo enthousiaste teamleden .

Er wordt ook volop aandacht besteed aan kinderclubs, tienerclub (Chatpoint) en 18+ club (No Nonsense) waar het woord van God met de campinggasten geopend en gedeeld wordt.

De teamleden verblijven hun tijd in ‘de Ruif’, een kleine woning die voorzien is van bedden, een huiskamer en sanitair.

De plaatselijke commissie organiseert een voorbereidingsdag voor alle teamleden. Ook vindt er een uitzenddienst vanuit één van de kerken plaats. Na de zomer wordt het werk op de camping geëvalueerd. De commissieleden zijn ook mentor en begeleiden en ondersteunen het team op de camping.

We zijn ook te vinden op Facebook.

 

Deel deze pagina: Twitter Twitter Google+ E-mail