Zoek

LUX

LUX

LUX is een pioniersplek van en voor twintigers en dertigers in Den Haag. In de afgelopen jaren is een community gegroeid waarbij we het belangrijk vinden om elkaar vragen te stellen die we écht belangrijk vinden en zoeken samen naar antwoorden. LUX heeft als uitgangspunt om in de zoektocht naar goed en betekenisvol leven, inspiratie te vinden in christelijke spiritualiteit. Daarbij wordt gezocht naar de verbinding met filosofie en kunst.

Wat doet LUX?

Mensen hebben allerlei vragen. Waar vind ik stilte of rust? Wat is een betekenisvol leven? Bij LUX worden dit soort eeuwenoude levensvragen op eigentijdse wijze bespreekbaar gemaakt. Dat wordt op verschillende manieren gedaan. In de LUX Academy worden masterclasses, live interviews en workshops georganiseerd. In de LUX Community vind je vieringen op zondag en tafelgesprekken op doordeweekse avonden. Bij LUX geloven we in een community van goede ontmoetingen en ruimte voor een ieders opvatting, inbreng en ervaring.

Voor wie?

Het mooie aan LUX is dat je er verschillende mensen tegenkomt. Gelovigen, agnosten, atheïsten en twijfelaars. Rationele types en gevoelsmensen. Zij die kritische vragen stellen. Zoekers naar diepgang. Vinders van verbinding. Mensen met Haagse roots en verse nieuwkomers in de stad. Iedereen is welkom om mee te doen en samen vorm te geven aan een community waar je je thuisvoelt.

Pionier

Zoals iedere pioniersplek ligt de leiding en uitvoering bij een team met enthousiaste mensen. De voortrekker van het team is Rik Zwalua.

Details

Maak hier een gift over.

5% Doneer
Opgehaald
dit jaar

€ 990,-
Streefbedrag
dit jaar

€ 21.000,-

Volgend project

Martinikerk

Missionaire bewustwording | Groningen
Volgend project

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief