Wognum – De Molenwurf

Camping De Molenwurf is een gezellige familiecamping in Wognum. Dit dorp ligt in het hart van West-Friesland tussen weilanden en boomgaarden (Noord-Holland). Een zeer gevarieerd landschap met fraaie lintdorpen, leuke stadjes, natuurgebieden en weidse vergezichten. Centraal tussen de historische IJsselmeersteden Enkhuizen, Hoorn, Medemblik en aan de andere zijde Schagen en Alkmaar.

De camping telt zo’n 100 staanplaatsen, waar veel vaste gasten uit Alkmaar, Amsterdam en Haarlem jaarlijks hun vakantie doorbrengen. Bijna de helft van de campinggasten bestaat uit gezinnen met (jonge) kinderen. Daarnaast is er een kleine groep 50+ers.

Het Dabarwerk heeft activiteiten voor alle leeftijden; uiteraard de kinderen, de jongeren maar ook de ouders doen volop mee. Er zijn spellen, bijbelverhalen, een sing-inn, zondagse diensten en mannen- en vrouwendagen. Het werk op de Molenwurf biedt veel variatie en ruimte om bij te dragen waar jij goed in bent. Ruimte ook om mee te bouwen aan het Dabarwerk wat nog pril is op deze camping en gelegenheid om mensen positief te verrassen met de Boodschap tijdens ontspanning, in groepsactiviteiten en in persoonlijk contact.

Er wordt gewerkt met een team van 6 personen én een campingpastor. Voor de teamleden wordt een ondergrens aangehouden van 17 jaar. Team en pastor verblijven in mooie en ruime caravans/bungalows. Voor de activiteiten zijn meerdere faciliteiten beschikbaar zoals een activiteitenruimte, een caravan, diverse speeltoestellen, trapveld, speelvelden en er is een zwembad. Het team wordt ondersteund door een commissie met leden uit de Christelijk Gereformeerde Kerken in Opperdoes en Enkhuizen.

Kijk ook eens op de Facebookpagina!

Deel deze pagina: Twitter Twitter Google+ E-mail