Zoek

Aandacht

In deze bijbelpodcast vertellen zorg- en hulpverleners persoonlijke en herkenbare verhalen uit hun werk, en hoe woorden uit de Bijbel daaraan raken.

IZB_Podcast Aandacht_LogoDe zorg: het is een mooie, maar onbegrepen wereld waar veel gevraagd wordt van mensen en middelen. Je bent dichtbij veel verschillende mensen: op hoogtepunten, maar ook als het spannend wordt en als mensen op hun kwetsbaarst zijn. Hoe ga je daarmee om? En is God daar ook? Wat vraagt het van een christen om te werken in de zorg? In Aandacht vertellen verschillende christelijke zorgmedewerkers hoe zij zich door de Bijbel laten inspireren in wat zij meemaken op de werkvloer.

In Aandacht zijn geen theologen aan het woord, maar mensen uit het werkveld. Dat levert persoonlijke en herkenbare verhalen op uit de breedte van de zorgwereld. Artsen, mensen aan het bed, thuiszorg of psychiatrie: alles komt aan bod. Om deze podcast te ontwikkelen werken we samen met een aantal grote zorggroepen, die de wereld van binnen kennen. Samen hopen we zorgmedewerkers te helpen om, ook in hun werk, dichter bij God te leven.

Je kunt de eerste afleveringen hier beluisteren, of abonneer je via Spotify of Google Podcasts

Meewerkende zorgorganisaties

IZB_Aandacht_Logos_AccoladeIZB_Aandacht_Logos_CedrahIZB_Aandacht_Logos_DeHoopIZB_Aandacht_Logos_EleosIZB_Aandacht_Logos_LelieIZB_Aandacht_Logos_ProLife
IZB_Aandacht_Logos_ReliefIZB_Aandacht_Logos_Slot

-

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief