Informatie Dabarteamleiders

Een goede teamleider is essentieel voor een Dabarteam. Daarom wordt bij Dabar stevig geïnvesteerd in de vorming van evenwichtige en goed functionerende teamleiders.

IZB Dabar werkt elk jaar aan de vorming van evenwichtige, goed functionerende teams. Door stabiliteit in teams en het investeren in goede teamleiders, starten we goed voorbereid de Dabarperiode en zijn we een betrouwbaar partner voor de campingeigenaar. Jouw rol als teamleider krijgt extra gewicht als het gaat om teamspirit en teambuilding.

De teamleider stelt zijn/haar eigen team samen. Je team samenstellen heeft veel voordelen als het gaat om samenwerking en voorbereiding. Je kent elkaars gaven en talenten en kunt deze inzetten. In de voorbereiding zijn de lijntjes kort, ken je elkaars (eigen)aardigheden en ontstaat meer veerkracht. Op het Dabar Ontmoetingsweekend (15 en 16 mei 2020) zal veel aandacht en ruimte zijn om met je team aan teambuilding te doen in relatie tot de camping waarop je Dabar gaat doen.

Wij investeren extra in jou als teamleider omdat wij geloven dat de teamleider een cruciale rol speelt in het functioneren van een Dabarteam. Je krijgt toerusting en coaching op de specifieke wensen die jij hebt voor jezelf, je team en/of de camping. Dienend leiderschap staat hierbij centraal. De ervaring in leiderschap bij Dabar, kun je ook weer gebruiken in je studie en/of werk.

Voor het werven van jongeren is voldoende folder-, film- en postermateriaal beschikbaar. Trommel je team van vorig jaar bij elkaar, vraag je vrienden of kijk eens rond in je jeugd- of studentenvereniging en houd hier een wervend Dabarpraatje. De mogelijkheden om het evangelie te delen op de camping zijn té belangrijk om zomaar voorbij te laten gaan. En jij kunt daar een belangrijke rol in vervullen! Is het jouw roeping om er komende zomer (weer) voor te gaan?!

De ‘Leer- en inspiratiedag’ is gepland op zaterdag 18 april 2020 in de Brug in Amersfoort. Experts in leiderschap Joël Aerts en Harry van Haaften geven een leerzame en enthousiaste training waarmee een teamleider ontdekt wat talenten en valkuilen zijn. Voor teamleiders die het programma van 2019 hebben gevolgd, is er een extra verdieping aangebracht. Lees hier meer…

Hieronder vind je een aantal websites over leiderschap die meer inzicht geven:

 

Deel deze pagina:TwitterTwitterGoogle+E-mail

Schrijf je in voor de Dabar nieuwsbrief