Zoek

Twenties-four-seven

Hoe kan ik groeien in geloof en dit geloof ook delen met mijn studiegenoten, op mijn werk, met mijn vrienden, mijn buren? Wat past bij mij? Kan je het geloof nog wel delen in een cultuur waarin iedereen zijn eigen waarheid heeft? Waarom is het evangelie relevant voor iedereen? Hoe leg ik dit uit? Kan ik hier woorden aan geven? Of kan ik het vooral door daden laten zien? Waar roept God mij om zout en licht te zijn?
Herken je deze vragen bij jouw twintigers? Dan is het programma Twenties-four-seven echt iets voor hen!

049 - IZB - Dabar - Twenties-Four-Seven - Logo - ZwartHet programma bestaat uit vier avonden/ontmoetingen rondom discipelschap, missie en roeping voor gelovige twintigers. Samen met leeftijdsgenoten gaan zij in gesprek over de betekenis van hun geloof, en de manier waarop je dat geloof kan uiten in je dagelijks leven. Aan de hand van interactieve bijbelstudies en challenges gaan ze aan de slag met de vraag naar roeping, de betekenis van het evangelie, hoe je iets van God op het spoor kan komen in het leven van de ander en hun rol in de kerk. In de ontmoeting ontstaat ruimte om eerlijke vragen te stellen, naar God te luisteren én actief te oefenen met allerlei praktische gevolgen van christen-zijn.

Meer weten?

Dit programma is samen met jongvolwassenen ontwikkeld om te investeren in de missionaire toerusting van twintigers op een manier die bij hen past.

Check ook de flyer Training Twenties-four-seven en/of neem contact met ons op via focus@izb.nl, 033-4611949

IZB_Focus_TFS_Image_01

Als groep ga je op zoek naar een manier waarop jij, met jouw agenda en in jouw omstandigheden, het leerling-zijn van Jezus concreet kunt maken. Je krijgt handvatten om een missionaire levensstijl te ontwikkelen en ontmoet anderen die hetzelfde verlangen hebben.

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief