Zoek

Uw Koninkrijk Kome

Uw Koninkrijk Kome
Bid voor vijf mensen in jouw omgeving

Het mooiste dat je voor iemand kunt doen is voor die persoon bidden. Een uitgelezen kans daarvoor is de periode tussen Hemelvaart en Pinksteren. De IZB is daarom een van de initiatiefnemers in Nederland van de gebedsbeweging Uw Koninkrijk Kome: tien dagen bidden voor vijf mensen om je heen.

18 april 2024

Op initiatief van de Anglicaanse Kerk worden christenen wereldwijd opgeroepen om tussen Hemelvaart en Pinksteren te bidden om de komst van het Koninkrijk. Bij dit initiatief Thy Kingdom Come sluit de IZB ook aan. Samen moedigen we christelijke gemeenten in Nederland en individuele christenen aan om te bidden voor hen die Jezus niet kennen. We dagen je uit om tien dagen lang heel specifiek te bidden voor vijf mensen in jouw netwerk: een vriend of familielid, je naaste buren of een collega op je werk.

Nieuw: Visio Divina

In het gebedsdagboek dat je kunt bestellen en downloaden op de website van de IZB, wordt dit jaar voor het eerst gebruikgemaakt van Visio Divina. Veel mensen hebben weleens van Lectio Divina gehoord. Deze eeuwenoude leesmethode is een instrument om dieper in een tekst door te dringen. Wellicht minder bekend is Visio Divina, ‘goddelijk zien’. Je wordt uitgenodigd aan de hand van een beeld of afbeelding een diepere laag aan te boren, ook in jezelf. Visio Divina leert je anders te kijken. Hoe? Door je ziel te laten kijken, zodat een beeld je echt kan raken.

Lees hier hoe je kunt meedoen en het gebedsdagboek kunt downloaden of bestellen.