Zoek

Training Twenties-four-seven (22 januari)

Twintigers vallen vaak wat tussen wal en schip in de gemeente. Ze horen niet meer bij het jeugdwerk maar voelen zich ook niet echt thuis bij het volwassen gemeentewerk. Als kerk wil je twintigers helpen om te groeien in geloof en dit geloof ook te delen in hun dagelijks leven. Maar hoe doe je dat? Met deze vraag is de IZB aan de slag gegaan en heeft hiervoor de training Twenties-four-seven ontwikkeld.

De training Twenties-four-Seven bestaat uit vier avonden/ontmoetingen rondom discipelschap, missie en roeping voor gelovige twintigers. Samen met leeftijdsgenoten gaan zij in gesprek over de betekenis van hun geloof, en de manier waarop je dat geloof kan uiten in je dagelijks leven. Aan de hand van interactieve Bijbelstudies en challenges gaan ze aan de slag met de vraag naar roeping, de betekenis van het evangelie, hoe je iets van God op het spoor kan komen in het leven van de ander en hun rol in de kerk. In de ontmoeting ontstaat ruimte om eerlijke vragen te stellen, naar God te luisteren én actief te oefenen met allerlei praktische gevolgen van christen-zijn. Deze training kan ook een heel mooi vervolg zijn voor de belijdeniscatechese groep van dit voorjaar om samen verder te gaan.

train-de-trainer avond IJsselmuiden 02Op 22 en 23 januari is er weer een train-de-trainer avond in Amersfoort waarin we gespreksleiders vertrouwd maken met het trainingsmateriaal, oefenen met werkvormen, inzoemen op de huidige cultuur en de leefwereld van twintigers.

Inloop 18:00 

Start met maaltijd: 18:30

Einde: 22:00

Problemen met aanmelden? Neem dan contact met ons op via focus@izb.nl 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kosten 600 euro per deelnemende gemeente. Dit is inclusief het cursusmateriaal om zelf deze training te kunnen geven in de eigen gemeente. Voor Focusgemeenten: kosten in onderling overleg.

Tot 7 dagen voor aanvang van de training kan je kosteloos annuleren. Daarna worden de kosten van deze training in rekening gebracht. 

Max aantal deelnemers per avond is 12. Per deelnemende gemeente kunnen er maximaal 4 mensen meedoen.

Liever aanmelden voor de training op 23 januari? Klik dan hier