Zoek

Betrek belijdeniscatechisanten bij het missionaire werk

In het midden van de gemeente belijdenis doen is een mooi en belangrijk moment! De jongeren worden volwaardige lidmaten van de gemeente. En daarmee niet alleen van de plaatselijke kerk, zij worden ook lid van de wereldkerk. Een belangrijke mijlpaal in het leven van een christen.

Zadelhoes Mockup_Zadelhoes_01
Ook dit jaar geven we alle belijdeniscatechisanten (kosteloos) een klein cadeautje, een zadelhoes wat wellicht aanleiding kan geven tot een mooi gesprek over geloof. Daarnaast willen we de catechisanten vragen om donateur te worden van de IZB en GZB. Op die manier blijven ze op de hoogte van ons werk en helpen ze met een kleine bijdrage mee aan de verspreiding van het Evangelie in binnen- en buitenland. 

IZB_Mockup_Boeken_NBV21+HSV1jaar_01Welkomstcadeau
Voor de belijdeniscatechisanten die ons werk gaan steunen hebben we dit jaar een bijzonder welkomstcadeau beschikbaar. Ze mogen kiezen uit de HSV in één jaar of de NBV21. Zo hopen we dat ze nog verder zullen groeien in hun geloof en steeds meer mogen ontdekken van de hoogte, breedte, diepte en lengte van het leven met God.

Video
Om de nieuwe belijdende leden ook te inspireren met het thema zending hebben we enkele missionaire werkers/zendelingen gevraagd om een filmpje te maken over de vraag wat zending voor hen betekent. Laat u deze zien op de avond waarop u de zadelhoezen ook uitdeelt? We hopen dat het hen mag bemoedigen!

Mogen we weer op u rekenen?
We doen graag weer een beroep op u! Graag vernemen we het aantal belijdeniscatechisanten in uw gemeente, zodat we u de zadelhoesjes met antwoordkaarten kunnen toesturen. Geeft u dan ook gelijk een afleveradres op? 
Opgeven kan via a.vanbochove@izb.nl of via onderstaand formulier:

Bestelformulier voor predikanten en catecheten

De IZB gaat op zorgvuldige wijze om met persoonsgegevens. Hoe we dat doen kunt u lezen in ons privacy statement.

Wilt u meer informatie? Stuur dan even een mail naar Anne-Lize van Bochove, a.vanbochove@izb.nl.