Zoek

Betrek belijdeniscatechisanten bij het missionaire werk

In het midden van de gemeente belijdenis doen is een mooi en belangrijk moment! De jongeren worden volwaardige lidmaten van de gemeente. En daarmee niet alleen van de plaatselijke kerk, zij worden ook lid van de wereldkerk. Een belangrijke mijlpaal in het leven van een christen.

TruthordareNet als andere jaren willen we alle belijdeniscatechisanten in de gemeente feliciteren met de geloofsstap die zij mogen maken. Daarbij geven we ze graag een kleinigheidje. Een leuk cadeautje waarmee ze worden uitgenodigd het onderling gesprek aan te gaan en zich uit te strekken naar de mensen om hen heen!

Welkomstcadeau
Voor de belijdeniscatechisanten die ons werk gaan steunen hebben we dit jaar een bijzonder welkomstcadeau beschikbaar. Ze mogen kiezen uit de HSV in één jaar of de nieuwe 'Infographicbijbel'. Hiermee willen we hen uitdagen de Bijbel te onderzoeken en steeds weer opnieuw te ontdekken.

Video
Om de nieuwe belijdende leden ook te inspireren met het thema zending hebben we enkele missionaire werkers/zendelingen gevraagd om een filmpje te maken over de vraag wat zending voor hen betekent. Laat u deze zien op de avond waarop u de zadelhoezen ook uitdeelt? We hopen dat het hen mag bemoedigen!

Mogen we weer op u rekenen?
We doen graag weer een beroep op u! Graag vernemen we het aantal belijdeniscatechisanten in uw gemeente, zodat we u de presentjes en antwoordkaarten kunnen toesturen. Geeft u dan ook gelijk een afleveradres op? 
Opgeven kan via a.vanbochove@izb.nl of via onderstaand formulier:

Bestelformulier voor predikanten en catecheten

De IZB gaat op zorgvuldige wijze om met persoonsgegevens. Hoe we dat doen kunt u lezen in ons privacy statement.

Wilt u meer informatie? Stuur dan even een mail naar Anne-Lize van Bochove, a.vanbochove@izb.nl.