Zoek

Cadeautje voor belijdeniscatechisanten

In het midden van de gemeente belijdenis doen is een mooi en belangrijk moment! De jongeren worden volwaardige lidmaten van de gemeente. En daarmee niet alleen van de plaatselijke kerk, zij worden ook lid van de wereldkerk. Een belangrijke mijlpaal in het leven van een christen.

Welkomstcadeau
Voor de belijdeniscatechisanten die ons werk gaan steunen hebben we dit jaar een bijzonder welkomstcadeau beschikbaar. Ze mogen kiezen uit de HSV in één jaar of de NBV21. Zo hopen we dat ze nog verder zullen groeien in hun geloof en steeds meer mogen ontdekken van de hoogte, breedte, diepte en lengte van het leven met God.

IZB_Mockup_Boeken_NBV21+HSV1jaar_01

Zadelhoes
Ook dit jaar geven we alle belijdeniscatechisanten (kosteloos) een klein cadeautje, een zadelhoes wat wellicht aanleiding kan geven tot een mooi gesprek over geloof. Ook willen we de catechisanten vragen om donateur te worden van de IZB en GZB. Op die manier blijven ze op de hoogte van ons werk en helpen ze met een kleine bijdrage mee aan de verspreiding van het Evangelie in binnen- en buitenland. Mockup_Zadelhoes_01

Video
Om de nieuwe belijdende leden ook te inspireren met het thema zending hebben we enkele missionaire werkers/zendelingen gevraagd om een filmpje te maken over de vraag wat zending voor hen betekent. Laat u deze zien op de avond waarop u de kaarten ook uitdeelt? We hopen dat het hen mag bemoedigen!

Mogen we weer op u rekenen?

We doen graag weer een beroep op u! Graag vernemen we het (geschatte) aantal belijdeniscatechisanten in uw gemeente. Geeft u dan ook gelijk een afleveradres op? 
Opgeven kan via a.vanbochove@izb.nl of tel. 033 – 4611949, of via onderstaand formulier:

We hopen dit jaar veel jongeren te bereiken met het werk van de IZB en de GZB. Zodat ze een beter beeld krijgen van zending en aangespoord worden om zich in te zetten voor de verspreiding van het Evangelie in hun eigen context.

Wilt u meer informatie? Stuur dan even een mail naar Anne-Lize van Bochove, a.vanbochove@izb.nl.

Vlog 1: Thomas en Cobi

Vlog 2: Peter en Mariette

Vlog 3: Niels

Vlog 4: Björn