Zoek

IZB Ondernemersavond

INVESTEREN IN MISSIE
Samen in gesprek gaan over 'de achterdeur van de kerk' 

Graag nodigen wij u, als ondernemer, uit om samen met ons in gesprek te gaan over ‘de achterdeur van de kerk’. Het bijna onopgemerkte verschuiven naar en vertrekken via de achterdeur willen we deze avond agenderen. In het bijzonder waar het zoveel pijn doet; bij onze jongeren, de twintigers en dertigers.

Twee jonge predikanten zullen de avond aftrappen door ons mee te nemen naar de achterdeur van hun kerk. Bram Maarleveld is predikant in Numansdorp en Leon van den Dool in Broek op Langendijk. Allebei staan ze midden in de praktijk van het dorps- en gemeenteleven en behoren zelf ook tot de groep twintigers en dertigers.

Agnes van Haaften zal de visie en plannen vanuit de IZB voor deze doelgroep met u delen. Agnes heeft veel ervaring opgedaan met jongeren binnen het Dabar werk en is ook betrokken bij nieuwe initiatieven gericht op deze leeftijdscategorie.

De IZB-Areopagus predikanten Kees van Ekris, Paul Visser en Teun de Ridder zullen er ook zijn. Onder leiding van de aanwezige predikanten gaan we in kleinere groepjes in gesprek over ‘de achterdeur van uw kerk’, hoe we een tegenbeweging kunnen maken en welke rol we daarin zelf mogen opnemen. Tijdens de avond kunt u genieten van een uitgebreid buffet en is er ruimte voor ontmoetingen in een ontspannen en informele sfeer.

Bent u betrokken bij ons werk of overweegt u om hierbij betrokken te raken? U bent van harte welkom!

Aanmelden kan via www.izb.nl/ondernemersavond
Nodig ook uw partner of introducé uit!

Locatie: De Milandhof, Middenweg 2, 3474 KC Zegveld
Datum: Donderdag 4 april
Tijd: Inloop vanaf 18:00 uur, start programma om 18:30 uur

Schrijf je in voor Company of Preachers