Zoek

Areopagus Young: ‘Een dag van 10 tot 10’

JA!, een nieuwe Areopagus Young activiteit is bedacht. Areopagus Young is voor iedereen aan het einde van de studie, of als je al afgestudeerd bent maar nog terugdeinst, voor als je in je eerste gemeente staat, of je hebt een andere baan maar je wilt contact houden met predikantschap en theologie: laten we een dag met elkaar optrekken, van 10 tot 10.

Dit is het format: vrijdag 16 februari om 10 uur zien we elkaar op De Wittenberg in Zeist. We maken er een beweeglijke dag van. Een mix van gein en contact, van gesprek en verhalen delen, van studieuze input en reflectie, en momenten van gebed en contact met je roeping.

Ondertussen eten we, wandelen we en 's avonds hopelijk een vuurtje in de tuin. Je kunt 's avonds naar huis, maar nog leuker is natuurlijk om te blijven slapen op De Wittenberg. We hebben 12 gastenkamers. 's Morgens ontbijten we en om 10 uur ga je weer naar huis. Een dag van 10 tot 10.

We hebben deze dag in het bijzonder aandacht voor het avondmaal, zowel heel praktisch als theologisch. Hoe doe je dat: je eerste avondmaalsviering. Wat is je rol, hoe heb je er deel aan, wat ging er fout, hoe kun je daarin groeien, welke theologie is operationeel in de manier waarop jij je rol invult. Mooie vragen, waarschijnlijk heel veel soorten ervaringen, belangrijk voor zowel je professionaliteit als de vreugde om het heil!

We zien ernaar uit. Aanmelden kan tot vrijdag 9 februari 2024. 

Ben je student? Dan krijg je 50% korting op het cursustarief. Het bedrag voor overnachting (45,-) blijft gelijk. 

NB: bij 'Young' denken we aan personen tot ca 35 jaar. We willen  een bepaalde generatie bereiken.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Schrijf je in voor Company of Preachers