Zoek

IZB-Ondernemersbijeenkomst

INVESTEREN IN MISSIE

Verhalen delen… dat doen ondernemers graag en veel. Ze vertellen wie ze zijn, over hun nieuwste product of de laatste grote klus die ze hebben gedaan. Mooie en aansprekende verhalen, die essentieel zijn voor elk bedrijf.

Ook als het om ons geloof gaat is het belangrijk om verhalen te delen. Goede en eerlijke verhalen, die ons geloof en dat van anderen kunnen versterken. Die zorgen voor momenten van herkenning en inspiratie.

Als zendingsorganisatie IZB delen wij deze verhalen ook graag . Moeilijke verhalen, over de verregaande secularisatie; maar ook hoopvolle verhalen, over hoe God vandaag de dag (nog) werkt in ons land. 

Op donderdag 23 november is er speciaal voor ondernemers een bijenekomst gepland. Bent u ondernemer? Dan bent u van harte welkom op deze savond om deze verhalen te horen en collega ondernemers te ontmoeten. Dr. Kees van Ekris en ds. Teun de Ridder nemen u mee in wat we als IZB om ons heen zien en hoe we daar als organisatie een heilzame weg in proberen te vinden voor gelovige kerkgangers en geloof zoekers. We hopen dat zowel de nood als de hoop die daarvan uitgaat u laat verbinden aan onze missie.

Tijdens de avond kunt u genieten van een walking dinner.

Ondernemersbijeenk tijd en plaats

Teun heeft in de krijgsmacht gewerkt als predikant en heeft Bijbelverhalen gelezen en kerkdiensten geleid op missie, met allerlei soorten gasten. Nu komt hij bij Areopagus werken. Hij is enthousiast en heeft veel verhalen.

Kees werkt op een breed terrein en is o.a. bezig met het derde seizoen van de podcastserie Moderne Profeten, deze keer getiteld ‘Moderne Herders’. Hij werkt ook aan de ‘Missionaire Trendrede 2024’. Over beide activiteiten vertelt hij tijdensde avond.

Schrijf je in voor Company of Preachers