Zoek

Woord voor de Werkweek

Je hebt allerlei taken en verantwoordelijkheden op je werk en je houding kan veel impact hebben op je dagelijkse werkomgeving. Juist daarom is het van belang dat je dagelijks tijd met God doorbrengt in de ‘binnenkamer’, voor het lezen van de Bijbel en gebed. ‘Woord voor de werkweek’ kan je daarbij helpen.

'Woord voor de werkweek' is een podcast die ingaat op de vragen en moeilijkheden waar iedereen in het dagelijks leven tegenaan loopt. Of je nu leidinggevende bent, meer theoretisch of juist heel praktisch bezig bent, vrijwilligerswerk doet of een kantoorbaan hebt. Deze podcast wil je inspireren om je geloof en werk te verbinden en gericht op Christus de werkweek in te gaan. Zo wil de IZB je helpen om dichter bij God te leven, te werken en vrucht te dragen.

Meld je hieronder aan voor de podcastserie en krijg één keer in de zes weken een nieuwe podcast in je mailbox! Of luister via de IZB-Connectapp.

Hieronder een voorbeeldpodcast. Voor andere en de meest recente, klik hier

Enthousiast geraakt? Luister dan ook eens naar de podcastserie ‘Geloven op werkdagen‘. Voor elke werkdag, twee weken lang, worden je een Bijbelgedeelte, een paar gedachten, een vraag, een gebed en soms een oefening of lied aangereikt. Het kost je een paar minuten van je tijd en aandacht, maar kan je helpen om dichter bij God te werken en vrucht te dragen. Een goede investering!

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief