Zoek

Nieuweroord-Noordscheschut

Nieuweroord-Noordscheschut

Als Hervormde Gemeente ‘De Brug’ willen we ons graag meer richten op Jezus Christus. Het verlangen van binnen aanwakkeren dat we in verbondenheid met Hem willen leven, ons door Hem laten leiden en te doen wat Hij ons vraagt. Gemeenteleden verlangen ernaar om dit in praktijk te brengen.

We zijn als gemeente druk met heel veel activiteiten die met ons geloof te maken hebben, maar die zijn vaak toch naar binnen gericht. We hopen dit ook naar buiten toe zichtbaar te maken, niet alleen met de activiteiten maar ook in ons dagelijks leven, op ons werk maar ook in de buurt. Zichtbaar Jezus volgen en dus zichtbaar christen zijn (missionair zijn).

Het Focustraject van het IZB sluit aan bij onze behoefte om ons als gemeente meer te verdiepen in ons geloof. Wat betekent het om deel uit te maken van de Kerk, zowel plaatselijk als wereldwijd? Daarnaast willen we nadenken over de vraag hoe daar in de erediensten, in vorming en toerusting, kringwerk (Gemeente Groei Groepen), jeugdwerk en gezin invulling aan kan worden gegeven. We beseffen hierbij dat het uiteindelijk alleen de Heilige Geest is die geestelijke groei en verdieping kan geven en dat we dit Focustraject in onze gebeden mee mogen nemen.

Details

Johan Lunenborg
W: debrugnn.nl
E: scriba@debrugnn.nl
T: 06 50 622 254

Startdatum

1 januari 2020

Schrijf je in voor de Focus nieuwsbrief