Inschrijven

Tof dat je je aanmeldt voor één of twee weken Dabar als teamlid, teamleider of campingpastor.

Momenteel zijn er geen open plaatsen meer voor deze zomer. Mochten er nog plaatsen vrij komen, dan wordt dat vermeld in dit overzicht

De inschrijving voor 2021 is geopend!

Je kunt via een snelle aanmelding je voorkeur voor een camping en een periode doorgeven zodat die voor je gereserveerd kunnen worden voordat de offciiële inschrijving start (oktober 2020).

Dabarinschrijving (2021)

  • Je geeft hiermee aan naar welke camping je voorkeur uitgaat. We proberen je bij deze camping in te delen. Dit hoor je in het najaar.
    Wil je 1 of 2 weken Dabar doen? (2 weken: je doet met hetzelfde team voor 2 achtereenvolgende weken Dabar op dezelfde camping)
    Door het verstrekken van gegevens ga ik er mee akkoord dat de IZB deze in het registratiesysteem opneemt en de gegevens gebruikt voor het doel waarvoor ze verstrekt worden. Incidenteel mogen deze gegevens ook gebruikt worden voor het verstrekken van algemene informatie over het werk van de IZB en voor verzoeken om een financiële bijdrage. De IZB gaat op zorgvuldige wijze om met persoonsgegevens. Hoe we dat doen kunt u lezen in ons privacy statement.

Deel deze pagina:TwitterTwitterGoogle+E-mail

Schrijf je in voor de Dabar nieuwsbrief