Zoek

Camping (detail)

Pop-upcamping Jethro

Op een weiland tussen diverse boerderijen staat een week de Pop-upcamping Jethro. Deze camping is voor gezinnen met een minimum aan inkomen die de afgelopen drie jaar niet met vakantie zijn geweest. Verblijf is gratis en de koelkast is gevuld. De pop-upcamping wordt gerund door de plaatselijke kerken uit Zoetermeer.

De kloof tussen rijk en arm neemt toe in Nederland. Ongeveer 1 miljoen burgers in Nederland moeten rondkomen van een inkomen op of iets boven het sociaal minimum. De meesten leven in (langdurige) armoede en slagen er niet (meer) in om hun hoofd financieel boven water te houden. Voor gezinnen met kinderen is het moeilijk om te participeren in de samenleving. Dit doet iets met je mens-zijn, met je eigenwaarde. 

Gods koninkrijk en zijn gerechtigheid zijn nauw met elkaar verbonden. Jezus viel op doordat Hij oog had voor mensen aan de randen van de samenleving. Door Pop-upcampings geven we gestalte aan het evangelie van Jezus Christus in deze wereld. Ons verlangen is dat hierdoor mensen Christus leren kennen en Hem gaan volgen.

Er is plaats voor maximaal 10 gezinnen. Voor deze gezinnen staan ingerichte caravans/tenten klaar. Het Dabarteam heeft een eigen caravan/tent. Er is een grote loods waarin samen gekookt en gegeten wordt en allerlei activiteiten plaats vinden. En wat is er nu leuker dan een spetterende kinderclub, volleyballen, een speurtocht met z'n allen, een prachtige wandeling door de polder of de avond afsluiten bij een kampvuur. Kortom: een heerlijke ontspannen vakantie op het platteland.

Als Dabarteam draag je, samen met de plaatselijke commissie, zorg voor het reilen en zeilen op deze minicamping en je geeft vorm aan het animatiewerk met een Missie. 

Ben je flexibel, heb je een stevige en warme persoonlijkheid, wil je iets doen aan armoede in Nederland en heb je een handen uit de mouwen mentaliteit? Dan is deze pop-up camping misschien wel iets voor jou!  Recente Dabarervaring heeft onze grote voorkeur.

Periode 1

05-08-2024 tot 10-08-2024
8 plaatsen beschikbaar

Periode 2

12-08-2024 tot 17-08-2024
8 plaatsen beschikbaar

Periode 3

19-08-2024 tot 24-08-2024
8 plaatsen beschikbaar

Contactpersoon

André Bos
E: andre.bos@festo.com
T: 06-50954628

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief