Zoek

Camping (detail)

Pop-upcamping Boaz

Vier weken lang staat er op het terrein van Boer Gijs van Ginkel een minicamping; Pop-upcamping Boaz. Deze camping is voor gezinnen met een minimum aan inkomen die de afgelopen drie jaar niet met vakantie zijn geweest. Verblijf is gratis en de koelkast is gevuld. De pop-upcamping wordt gerund door vrijwilligers en de plaatselijke werkgroep.

De kloof tussen rijk en arm neemt toe in Nederland. Ongeveer 1 miljoen burgers in Nederland moeten rondkomen van een inkomen op of iets boven het sociaal minimum. De meesten leven in (langdurige) armoede en slagen er niet (meer) in om hun hoofd financieel boven water te houden. Voor gezinnen met kinderen is het moeilijk om te participeren in de samenleving. Dit doet iets met je mens-zijn, met je eigenwaarde. 

Gods koninkrijk en zijn gerechtigheid zijn nauw met elkaar verbonden. Jezus viel op doordat Hij oog had voor mensen aan de randen van de samenleving. Door Pop-up campings geven we gestalte aan het evangelie van Jezus Christus in deze wereld. Ons verlangen is dat hierdoor mensen Christus leren kennen en Hem gaan volgen.

Er is plaats voor zo'n 30 campinggasten per week. Dit betekent zo’n 8 tenten plus een tent voor het Dabarteam. Ook is er een grote gemeenschappelijke tent waarin samen gekookt en gegeten wordt en allerlei activiteiten plaats vinden. En wat is er nu leuker dan een spetterende kinderclub te organiseren, koeien knuffelen, kalfjes voeren, een speurtocht met z'n allen, een huifkarrentocht door de prachtige Utrechtse heuvelrug/Gelderse Vallei of de avond afsluiten bij een kampvuur. Kortom: een heerlijke ontspannen vakantie bij de boer! Download hier de flyer. 

Als Dabarteam draag je, samen met Boer Gijs, zijn vrouw Joke, zoon Kees en schoondochter Berlinda, zorg voor het reilen en zeilen op deze minicamping en je geeft vorm aan het animatiewerk met een Missie.

Ben je flexibel, heb je een stevige en warme persoonlijkheid, wil je iets doen aan armoede in Nederland en heb je een handen uit de mouwen mentaliteit? Dan is deze pop-upcamping misschien wel iets voor jou!  Recente Dabarervaring heeft onze grote voorkeur.

Periode 1

22-07-2024 tot 26-07-2024
5 plaatsen beschikbaar

Periode 2

29-07-2024 tot 02-08-2024
5 plaatsen beschikbaar

Periode 3

05-08-2024 tot 09-08-2024
5 plaatsen beschikbaar

Periode 4

12-08-2024 tot 16-08-2024
5 plaatsen beschikbaar

Contactpersoon

Berlinda van Ginkel
E: bertjevdglind@hotmail.com
T: 06-12337537

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief