Zoek

Camping (detail)

De Boshut

De Boshut is een unieke locatie, op vijf minuten van het strand in het bekende Zeeuwse Zoutelande. Al sinds 1964 werken de kerken uit verschillende dorpen samen. Met de onmisbare hulp van teamleden willen we kinderen niet alleen vermaken maar ook iets meegeven. Dit seizoen werken wij voor het eerst samen met Dabar.

De reden daarvoor is dat wij de Boshut toekomstbestendig willen maken. Tegelijkertijd willen we de plek zijn en blijven waar toeristen en mensen/kinderen uit de dorpen ieder jaar voor terugkomen. De Boshut is een grote hut met een podium, tafels en stoelen, een zitgedeelte en een bar waar snoepjes, chips en drinken verkocht wordt tussen het programma door in de pauze. Teamleden verblijven tijdens hun periode in het gedeelte daarachter. Aanwezig zijn drie slaapkamers, een keuken met alles erop en eraan en volop douchegelegenheid. Het doel van de Boshut was en is om op een recreatieve manier het geloof mee te kunnen geven. Ongedwongen en met open vizier. Een teamlid verwoordde het eens als volgt: “Het was fijn om met leeftijdsgenoten te praten en discussiëren over de invulling van het geloof in het dagelijks leven.’’ Check ook onze facebookpagina

Op de locatie van De Boshut wordt van 20 t/m 22 mei 2022 een kennismakings- en trainingsweekend georganiseerd door de plaatselijke commissie (dit is naast het landelijke Dabar Ontmoetingsweekend op 10 en 11 juni).

Welkom in het zonovergoten Zeeland!

Let op: zondag 7 augustus wordt nog meegerekend bij Dabarperiode 1 in verband met de teamoverdracht.

Periode 1

23-07-2022 tot 06-08-2022

Geen plaatsen beschikbaar

Periode 2

06-08-2022 tot 20-08-2022
4 plaatsen beschikbaar

Contactpersoon

Marjo Saaman
W: http://boshutzoutelande.nl
E: marjo@boshutzoutelande.nl
T: 06-58814225

Schrijf je in voor de Dabar update