Zoek

Camping (detail)

De Boshut

De Boshut is een unieke locatie, op vijf minuten van het strand in het bekende Zeeuwse Zoutelande. Al sinds 1964 werken de kerken uit verschillende dorpen samen. Met de onmisbare hulp van teamleden willen we kinderen niet alleen vermaken maar ook iets meegeven. 

We zijn een plek waar toeristen en mensen/kinderen uit de dorpen ieder jaar voor Dabar bij de Boshut terugkomen. De Boshut is een grote hut met een podium, tafels en stoelen, een zitgedeelte en een bar waar snoepjes, chips en drinken verkocht wordt tussen het programma door in de pauze. Teamleden verblijven tijdens hun periode in het gedeelte daarachter. Aanwezig zijn drie slaapkamers, een keuken met alles erop en eraan en volop douchegelegenheid. Het doel van de Boshut was en is om op een recreatieve manier het geloof mee te kunnen geven. Ongedwongen en met open vizier. Een teamlid verwoordde het eens als volgt: “Het was fijn om met leeftijdsgenoten te praten en discussiëren over de invulling van het geloof in het dagelijks leven.’’ Check ook onze facebookpagina

Welkom in het zonovergoten Zeeland!

Nog even dit:

  • Graag aanwezigheid van team 1 tot en met 27 juli i.v.m. de teamoverdracht
  • Onze voorkeur gaat uit naar een periode van 2 weken per team, mocht je slechts 1 week beschikbaar zijn, dan is 1 week ook bespreekbaar.
  • Het Boshut trainingsweekend zal worden gehouden op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2024 in de Boshut.

    Houden jullie aub dit weekend vrij, want dan kunnen we kennismaken en gaan jullie de programma's samen met het team in elkaar zetten.

Periode 1

27-07-2024 tot 10-08-2024
5 plaatsen beschikbaar

Contactpersoon

Marjo Saaman
W: http://boshutzoutelande.nl
E: marjo@boshutzoutelande.nl
T: 06-58814225

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief