Zoek

Camping (detail)

Camping De Molenwurf

De gezellige familiecamping De Molenwurf ligt in het hart van West Friesland (Noord Holland).

De camping ligt in een landschap van weilanden en boomgaarden midden tussen de historische havenstadjes Enkhuizen, Hoorn en Medemblik. Telt 100 vaste staanplaatsen en heeft daarnaast nog een trekkersveld. Een groot deel van de caravans wordt langdurig bewoond of gebruikt als tweede woning. De camping is in ontwikkeling net als het DABAR-werk. De camping heeft de weg ingeslagen naar een kwaliteitsimpuls, die de komende jaren vorm gaat krijgen.

Met het DABAR-werk, willen we hierop aansluiten, door een programma aan te bieden voor alle leeftijden en alle bewoners.  Dit doen we via spellen, bijbelverhalen, sing-in, bijeenkomsten op zondag, mannen- en vrouwendagen, sport en spel in de avonden. Daarnaast is er ruimte voor thema programma’s zoals een avond die verzorgd wordt door Stichting De Hoop,  (jeugd)zanggroepen etc.

De camping streeft naar een sociale functie voor de omliggende dorpen, hierop sluiten wij graag aan. Zo is er een samenwerking met het aan de camping grenzende openbare zwembad opgezet. Hierdoor liggen er kansen, ook voor het campingwerk op de Molenwurf, voor ondernemende teamleden om  het DABAR werk door te ontwikkelen naar alle leeftijden en naar een directe interactie met de omliggende dorpen Wognum en Nibbixwoud.

Op De Molenwurf werkt het team nauw samen met een of meer campingpastors.

Geen perioden beschikbaar

Contactpersoon

Mariska Versteeg
W: http://www.facebook.com/dabarwognum
E: dabar@cgkopperdoes.nl

Schrijf je in voor de Dabar update