Zoek

Camping (detail)

Camping De Grimberghoeve

Sinds 2015 is Dabar actief op camping de Grimberghoeve in Notter, vlakbij Wierden en Rijssen. De familie Lammers is eigenaar van deze camping met ongeveer 70 toerplaatsen. Op de camping zijn meerdere speelgelegenheden en aan de overkant van de weg is een strandje aan de rivier de Regge.

De populatie van de gasten varieert heel erg. Er zijn gezinnen met jonge kinderen, maar ook oudere echtparen. Je werkt een week lang volgens een door jullie zelf vooraf opgesteld programma. Hierin zitten enkele vaste onderdelen zoals de kinderlub, de poppenkast en de avondsluiting. Op zondagochtend wordt er een dienst verzorgd door het Dabarteam en een lokale voorganger. De plaatselijke commissie is bereid het team te helpen waar dat nodig is, maar geeft de teams vrijheid bij de organisatie van de week. De eigen mentor vanuit de plaatselijke commissie zal het team elke dag proberen te bezoeken.

Er wordt gezorgd voor een slaapaccommodatie op de camping. Voor de activiteiten maak je gebruik van een grote witte tent. Om goed van start te kunnen gaan wordt ook een plaatselijk weekend georganiseerd. Het Dabarwerk wordt ondersteund door de Hervormde gemeente Wierden. Leden van de kerkenraad zullen jullie één keer per week bezoeken en toerusten. Daarnaast zullen gemeenteleden elke werkdag een warme maaltijd voor jullie bereiden.

Wil je meer informatie ?
Bezoek dan de website van de camping of de Facebookpagina.

Periode 1

05-08-2023 tot 12-08-2023
5 plaatsen beschikbaar

Periode 2

12-08-2023 tot 19-08-2023
5 plaatsen beschikbaar

Contactpersoon

Sander Boeve
W: http://www.grimberghoeve.nl
E: dabarwierden@hotmail.com
T: 06-19818184

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief