Zoek

Camping (detail)

Camping Zeestrand

Camping Zeestrand ligt in het havenplaatsje Termunterzijl, bijna aan het water want direct achter de dijk begint de Waddenzee.

Door het strand en de natuurgebieden is deze camping het hele jaar door een ideale plek voor een fijne vakantie. De omgeving van de camping nodigt uit tot eindeloos wandelen en fietsen langs de diverse beschikbare fietsroutes. Er zijn ruime kampeerplekken met verschillende types stacaravans en kampeerhutten.

In het hoogseizoen (half juli tot half augustus) is er gedurende vier weken een Dabarteam op de camping. Het team organiseert een kinderclub, een tienerclub en sport en spel. Het Dabarteam heeft beschikking over eigen stacaravans en een grote blokhut waar de activiteiten voor kinder- en tienerclubs worden gehouden.

Op deze camping komen veel Duitse gasten. In de praktijk blijkt dat de communicatie met hen ook goed kan verlopen als je niet of nauwelijks Duits spreekt.

Als ondersteuning van het Dabarteam is er een commissie die bestaat uit afgevaardigden van de Vrijgemaakte kerk uit Delfzijl, hervormde gemeente Oostwold en de hervormde gemeente Heiligerlee-Westerlee.

Periode 1

16-07-2022 tot 30-07-2022

Geen plaatsen beschikbaar

Periode 2

30-07-2022 tot 13-08-2022
3 plaatsen beschikbaar

Contactpersoon

Bernard Mekelenkamp
W: http://www.campingzeestrand.nl
E: bmekelenkamp@hotmail.com
T: 06-10229313

Schrijf je in voor de Dabar update