Zoek

Camping (detail)

Witte Tent

Elke zomer staat er in de duinen van Groet, bij Schoorl, een grote Witte Tent. Drie teams van christelijke jongeren organiseren hier allerlei activiteiten voor de vele vakantiegangers. Kinderclubs, tienerclubs, sport en spel. Door deze activiteiten maken we het evangelie bekend.

Dabar in Groet, doe je in een team van 8 tot 9 jonge christenen uit verschillende kerken. Ieder met zijn eigen talenten en met zijn eigen achtergrond. Zo vul je elkaar aan. Je hoeft immers niet alles zelf te kunnen!

Als teamlid zul je opgebouwd worden in je geloof. Je zult kinderen ontmoeten die vol overgave de liedjes leren, naar bijbelverhalen luisteren en zo God leren kennen. Voor tieners creëer je een plek waar ze met hun vragen naar toe kunnen. Je zult nieuwe vrienden maken en veel van God zien. Je kunt mensen helpen in hun zoektocht naar God. En natuurlijk geregeld een frisse duik nemen in de zee, of een paar uurtjes bakken op het strand.

Ben je enthousiast, christen en minimaal 17 jaar? Check je agenda om te kijken in welk team je mee kunt doen! Maak ook jouw vrienden enthousiast om mee te gaan! Je kunt meer informatie vinden op onze internetsite: www.wittetent.nl of neem contact op met onze contactpersoon! Die kan jou meer informatie geven en al jouw vragen beantwoorden.

Inschrijven om Dabar te doen bij de Witte Tent doe je via de blauwe knop hier rechts op de pagina. Wil je 2 weken achter elkaar meedraaien? Fijn, vul dan voor beide perioden het formulier apart in.

Kijk ook eens op onze Witte Tent Facebook!

Periode 1

27-07-2024 tot 02-08-2024
10 plaatsen beschikbaar

Periode 2

02-08-2024 tot 09-08-2024
8 plaatsen beschikbaar

Periode 3

09-08-2024 tot 16-08-2024
8 plaatsen beschikbaar

Contactpersoon

Adriaan Everaars
W: http://www.wittetent.nl
E: a.everaars@gmail.com
T: 06-13247584

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief