Zoek

Camping (detail)

Goud van Noord

In 2021 kun je ook Dabar doen in de wijk Oude Noorden in Rotterdam. We werken samen met het diaconale centrum Goud van Noord. Midden in deze wijk zijn we een week met Dabar present. 

Het Dabarteam organiseert een week lang activiteiten voor kinderen en eenzame ouderen in deze wijk. Juist in de vakantietijd ‘zwerven’ veel kinderen op straat en zijn ouderen eenzamer. Als team verblijf je een week in deze wijk en trek je intensief met elkaar en de mensen in de wijk op. Je slaapt in het diaconale centrum. Met Bram Robbertsen (buurtpastor) en Annette den Ouden (jeugdwerker) van Goud van Noord stel je een programma samen dat past bij de wijk en de missie van de stichting en van Dabar.

Goud van Noord

Goud van Noord gaat voor een Rotterdam waarin mensen die ‘kansarm’ genoemd worden de mogelijkheid krijgen hun talenten in te zetten voor de samenleving en zich te ontplooien.

Zij staan voor een stad die oog heeft voor ieders talenten en waar zij die kansarm genoemd worden de kans krijgen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen om die in te zetten voor de samenleving. 

Geen perioden beschikbaar

Contactpersoon

Agnes van Haaften
W: http://www.goudvannoord.nl
E: a.vanhaaften@izb.nl
T: 033-4611949

Schrijf je in voor de Dabar update