Zoek

Camping (detail)

't Molke

Camping ‘t Mölke is een echte familiecamping met ongeveer 250 staanplaatsen. De camping ligt aan het riviertje De Regge, heeft o.a. een overdekt zwembad, een binnenspeelplaats, een airtrampoline, een sportveld en een bowlingbaan. De beheerder is blij met de Dabarteams op de camping waardoor er een goede samenwerking met het recreatieteam mogelijk is.

De gasten
Camping ’t Mölke is een kindvriendelijke camping. De activiteiten voor kinderen (zoals de dagelijkse kinderclub) worden druk bezocht. Ook de sing-in op zondag is gezellig druk. De vaste gasten zijn goed op de hoogte van de aanwezigheid van een Dabarteam. Er zijn zelfs gasten die hun verblijf afstemmen op de weken waarin een Dabarteam aanwezig is. Deze gasten willen vaak ook helpen bij diverse werkzaamheden. Een goede promotie van de activiteiten is wel noodzakelijk om ook andere gasten te bereiken.

Accommodatie
Als team verblijf je in onze eigen ‘Dacar’ een niet te missen knalgroene caravan die al jaren dienst doet als onderkomen voor de teams. De activiteiten vinden grotendeels plaats vanuit een grote witte tent centraal op de camping. Keyboard, geluidsapparatuur, Cadac Skottelbraai; alles is aanwezig voor een onvergetelijke Dabarperiode!

De commissie
De commissie bestaat uit vijf personen die allemaal iets hebben met evangelisatie, camping en praktisch christen-zijn. Sinds 1989 zijn we actief op camping ‘t Mölke. De camping is groter geworden, het Dabarwerk is gegroeid in professionaliteit, maar de drijfveer is altijd hetzelfde gebleven: mensen winnen voor Christus. De commissie zorgt voor een goede huisvesting, alle materialen voor de activiteiten, voldoende leefgeld voor de Dabarperiode, boodschappen en natuurlijk alle ondersteuning die nodig is. Verder organiseert de commissie een kennismakingsweekend waarop het team met elkaar kennis kan maken, de camping bezoekt en aan het programma kan werken. Na de Dabarperiode zorgt de commissie voor een leuke reünie! Het uitgangspunt is dat de teams voor één week actief zijn. Twee weken is ook mogelijk maar dan moet het team hetzelfde blijven, er kunnen geen teamleden wisselen gedurende de weken.

Op dit moment zijn de Dabarperioden van 2021 nog niet bekend. Inschrijven voor camping 't Mölke is helaas nog niet mogelijk.

Geen perioden beschikbaar

Contactpersoon

Corné Prins
W: http://www.molke.nl
E: dabar.rijssen@gmail.com
T: 06-48206606

Schrijf je in voor de Dabar update