Zoek

Camping (detail)

Camping De Rusthoeve

De Rusthoeve is een mooie, gezellige groene camping in een bosrijke omgeving. Er zijn zowel vaste standplaatsen als toeristische plaatsen. Kenmerken zijn rust, ruimte en natuur- schoon. Voor de vakantiegasten dus uitvalbasis om te wandelen of te fietsen. De kinderen komen op de Rusthoeve aan hun trekken met leuke speeltuinen, een bos om heerlijk te spelen en hutten te bouwen. En natuurlijk… de recreatie- en evangelisatieactiviteiten van jullie als Dabar team!

Met deze beschrijving hebben we direct de setting geschetst waarin het activiteitengebouwtje ‘De Parkiet’ staat, die tijdens Dabar geheel voor jullie en jullie activiteiten is. Vanuit de Parkiet wordt doorgaans 4 weken een programma verzorgd voor jong en oud. Je begrijpt het al: mogelijkheden genoeg voor bosspelen naast de camping, maar ook voor water of sportieve spellen op het veldje direct naast het activiteitengebouw. Jullie verzorgen elke ochtend kinderclub (ca. 20 kinderen) en een tienerclub (5-15 tieners), in de middag een kinderactiviteit en ‘s avonds vaak iets voor de volwassenen zoals volleybal, een creatieve avond, klootschieten en wat al niet meer. Een poppenkastvoorstelling behoort tot de dagelijkse uitdagingen. Een dabarteam bestaat uit 4 tot 6 personen en wordt ingezet voor een week.

Kortom, een uitdaging om hier met je vrienden een fantastische Dabarweek te hebben. De gasten zijn vaak erg behulpzaam, meelevend en in voor een praatje. De kinderen en tieners komen graag even buurten, ook als er geen activiteit is. Dat geldt ook voor verschillende betrokken mensen vanuit de Hervormde PKN gemeente uit Putten, van waaruit de Dabarweken aangestuurd worden.

De perioden in zijn verdeeld in drie losse weken, maar als je met je team twee weken wilt draaien dan kun je bij de commissie informeren naar de mogelijkheden.

Geen perioden beschikbaar

Contactpersoon

Mirjam Torsius
W: http://www.rusthoeve.nl
E: dabarrusthoeve@hervormdputten.nl
T: 06-24398756

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief