Zoek

Camping (detail)

Camping Witte

Heej jij daar! Wil jij je geloof echt handen en voeten te geven? Vind je het mooi om contact te maken met “ouderen”. Ben jij creatief/een out of de box denker? Dan is camping Witte in Ouddorp de Dabar plek die jij zoekt.

Jij bent te gast op camping witte een camping met 145 voornamelijk vaste plaatsen. Vooraan de camping is een mooie grote schuur. (Waar in de winter soms een uil woont!🤭) Vanuit deze schuur organiseren jullie je activiteiten, je verblijft in een grote tent (soort tabernakel 😉)

Dabar word al jaren in Ouddorp gehouden maar op deze camping zijn wij nu 4 jaar te gast, daardoor komen we steeds meer in contact met de campinggasten, maar als commissie willen dat nog meer, hiervoor is het belangrijk dat je niet bang bent om de camping op te gaan contact te leggen met de camping gasten, en bijvoorbeeld campinggasten helpen met een klus(je). Of gewoon koffie te gaan drinken. Daarnaast zijn er ook kinderen waar een programma voor georganiseerd mag worden. Maar dit is niet de belangrijkste taak.

O ja, er is natuurlijk ook tijd en ruimte om lekker naar het strand te gaan, want de camping is omgeven (2 km) door stranden. Of lekker een hapje te eten in het gezellige centrum van Ouddorp!

Ben jij enthousiast? Geef je dan snel op, want wij hebben maar plek voor 2 weken.

Periode 1

03-08-2024 tot 10-08-2024

Geen plaatsen beschikbaar

Periode 2

10-08-2024 tot 17-08-2024

Geen plaatsen beschikbaar

Contactpersoon

Naomi Voogd-de Vries
W: https://www.campingwitte.nl/nl/welkom
E: naomivries@live.nl
T: 06-11938918

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief