Zoek

Camping (detail)

Camping Polsmaten

Ben jij op zoek naar een camping waar je handen en voeten kan geven aan het dienen van God, en daarnaast zelf ook nog een beetje een vakantiegevoel krijgt? Kom dan naar camping Polsmaten in Nunspeet!

Ben jij op zoek naar een camping waar je handen en voeten kan geven aan het dienen van God, en daarnaast zelf ook nog een beetje een vakantiegevoel krijgt? Kom dan naar camping Polsmaten in Nunspeet!

Deze familiecamping heeft ongeveer 400 standplaatsen en ligt direct aan het Veluwemeer. De camping heeft een eigen jachthaven en een strand. In de omgeving is ruimte voor het beoefenen van watersporten. Naast de camping ligt een groot voetbalveld. Een ideale locatie voor het Dabarteam, want tussen de activiteiten door kan je snel een balletje trappen, een duik in het water nemen of heerlijk bruinbakken op het strand!

Er komen al sinds 1995 Dabarteams op Polsmaten. De campinggasten kennen het Dabarwerk en met name de kinderen en tieners kijken ieder jaar uit naar de komst van de teams! Beachvolleybal, een darttoernooi en poppenkast zijn favoriete activiteiten op de camping. De campinghouders zijn betrokken bij de activiteiten en denken graag mee.

Voor het team is een knus gebouwtje beschikbaar gesteld voor de overnachting en het is een heerlijke plek hebben om te chillen en tot rust te komen.

Vanuit de betrokken kerken in Nunspeet (PKN, Christelijk Gerefermeerde Kerk, Nederlands Gereformeerd) is er veel belangstelling en ondersteuning. De commissie komt ook uit deze kerken en is inmiddels zeer ervaren. Enkele commissieleden hebben zelf ook Dabar gedaan op camping Polsmaten en kennen de gasten goed. Er wordt dagelijks voor een heerlijke warme maaltijd gezorgd en gemeenteleden bezoeken bijvoorbeeld een dienst of de sing-in.

Geen perioden beschikbaar

Contactpersoon

IZB-Dabar
W: http://www.campingpolsmaten.nl
E: dabar@izb.nl
T: 033 - 46 11 949

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief