Zoek

Camping (detail)

Camping De Noordduinen

Kom naar het pittoreske Katwijk aan zee. Daar ligt, op steenworp afstand van het strand, de moderne camping Noordduinen. Katwijk staat bekend als één van de leukste familiebadplaatsen van het land en veel badgasten komen dan ook elk jaar terug.

Het recreatie- en evangelisatiewerk van Dabar wordt georganiseerd vanuit de Evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente van Katwijk aan Zee. De teams krijgen de gelegenheid om op kosten van de commissie een weekend ter voorbereiding naar de camping te komen om het programma samen te stellen en alvast de sfeer te proeven.

Het Dabarwerk wordt georganiseerd vanuit de ‘De Boei’. Het is een permanent gebouw met slaapkamers, een keuken en een dagverblijf. Douche en toiletruimte zijn op 15 meter afstand van het gebouw. De teams hebben de beschikking over een zaal waar zij ruim 80 mensen kunnen ontvangen. Rondom de camping, op het strand en in de duinen is ruime gelegenheid voor spel en ontspanning.

Naast al het kinderwerk en het jongerenwerk organiseert elk team ook specifieke activiteiten voor ouderen. Daarom is er een vaste avond per week in het Dabarprogramma voor ouderen ingeroosterd.

Elke zondagavond is er een campingdienst. Deze diensten worden druk bezocht door zowel campinggasten als de Katwijkers zelf. Een deel van de dienst wordt door de Dabaristen zelf voorbereid.

De commissie faciliteert de teams met middelen en financiën. Een aantal commissieleden zal dagelijks contact houden met de teams en hun aanspreekpunt zijn. Af en toe komen ook de Katwijkse predikanten op bezoek om je te bemoedigen.

Foto’s en verdere informatie kun je vinden op de website van Dabar Katwijk en op de Facebookpagina.

Periode 1

13-07-2024 tot 27-07-2024

Geen plaatsen beschikbaar

Periode 2

27-07-2024 tot 10-08-2024
2 plaatsen beschikbaar

Periode 3

10-08-2024 tot 24-08-2024
5 plaatsen beschikbaar

Contactpersoon

Karin Guijt
W: http://www.molecaten.nl/noordduinen
E: werving@evancomkatwijk.nl
T: 06-13256052

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief