Zoek

Camping (detail)

Camping De Rietschoof

De Rietschoof’ ligt in de Bommelerwaard aan de rivier de Maas. De camping heeft een eigen zandstrand, een jachthaven en een zwembad. Behalve een groot trekkersveld zijn er nog ongeveer 400 vaste staanplaatsen. In het hoogseizoen zijn zo’n 1000 campinggasten geen uitzondering.

Sinds 1989 organiseert de plaatselijke Dabarstuurgroep op ‘De Rietschoof’ evangelisatie- en recreatie-activiteiten. Op deze camping zijn in het hoogseizoen gedurende drie of vier weken teams van zes personen actief om daar – naast het organiseren van recreatieve activiteiten – het Evangelie van Jezus Christus uit te dragen. Op zondagmorgen wordt een campingdienst georganiseerd. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het kinder-, tiener- en jongerenwerk. Daarnaast zijn er allerlei sportieve en recreatieve activiteiten voor alle leeftijden.

Zowel bij de campinggasten als de campingeigenaar is het Dabarwerk op de camping in de loop van de jaren een begrip geworden.

De plaatselijke Dabarstuurgroep bestaat uit vier enthousiaste personen. Er zijn goede contacten met diverse kerken in de regio die het Dabarwerk van harte ondersteunen; financieel en door gebed.

Kijk voor meer informatie ook op de website van Dabar Aalst.

Geen perioden beschikbaar

Contactpersoon

Jeline Bragt-van Eck
W: https://www.rietschoof.nl
E: dabaraalst@outlook.com
T: 06-37406715

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief