Zoek

6 juni: inspiratiebijeenkomst GZB, HGJB en IZB

6 juni: inspiratiebijeenkomst GZB, HGJB en IZB
Andries Knevel spreekt over ‘Geloofsvoorbeelden’

Op donderdag 6 juni 2024 organiseren de GZB, HGJB en IZB  een inspiratiebijeenkomst over ‘Geloofsvoorbeelden’. Allemaal kennen we mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van ons geloof. Dat geldt ook voor voormalig EO-presentator en theoloog Andries Knevel. Hij zal spreken over het belang van voorbeelden voor de geloofsoverdracht.

7 mei 2024

In hoeverre ben je zelf een geloofsvoorbeeld? En wat beurt er als geloofsvoorbeelden ‘vallen’? Op deze en soortgelijke vragen zal Knevel ingaan.

Het gaat in onze tijd vaak over de betrouwbaarheid van de boodschapper. Wij, als christenen, dienen ons in handel en uitstraling hiervan bewust te zijn. Tegelijkertijd moeten we niet in de kramp schieten.’ Na de lezing is er gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen.

Algemene Ledenvergadering GZB, HGJB en IZB

Voorafgaand aan de inspiratiebijeenkomst is de Algemene Ledenvergadering van de drie organisaties afzonderlijk. Daarin wordt verantwoording afgelegd over het gevoerde beleid in 2023 en worden nieuwe plannen gepresenteerd.

Geïnteresseerden die ook de maaltijd willen bijwonen zijn om 17.00 uur welkom. De drie organisaties houden afzonderlijk hun Algemene Ledenvergadering  van 18.15-19.15 uur.

Van 19.45-21.30 uur is het gezamenlijke programma met onder andere Andries Knevel.

Locatie: ‘De Schakel', Oranjelaan 10, Nijkerk. Aanmelden kan via info@izb.nl.

Over Algemene Ledenvergadering IZB

Over Inspiratiebijeenkomst HGJB en IZB - IZB