Zoek

7 redenen om in de kerk te geloven: een speciale poster voor gezinnen!

7 redenen om in de kerk te geloven: een speciale poster voor gezinnen!

Waarom zou je naar de kerk gaan? Een oude vraag, die misschien vandaag de dag wel weer heel actueel is. Door corona konden we langere tijd niet gewoon naar de kerk gaan. Hebben we de kerk of de gemeenschap gemist? Nu de kerken weer (meer) opengaan willen we als #daaromzijnwerk – een initiatief van HGJB, IZB, GZB - het gesprek in het gezin over de waarde van de kerk stimuleren.

22 oktober 2021

Speciaal voor gezinnen is er een poster ontwikkeld, waarin je samen op zoek kunt gaan naar wat er in de Bijbel over de kerk en vooral over de gemeenschap van alle mensen die in God geloven staat geschreven. Er kan elke dag één van de redenen worden uitgekozen en een Bijbelgedeelte worden gelezen. Daarnaast zijn er kleine opdrachtjes om samen te doen. Deze poster stimuleert gezinnen om samen in gesprek te gaan en te ontdekken waarom naar de kerk gaan zo gek nog niet is. Ideaal om uit te delen aan kinderen en gezinnen in de gemeente.

De posters zijn vanaf 10 exemplaren te bestellen via www.daaromzijnwekerk.nl. Er wordt enkel een bijdrage in de verzending gevraagd. 10-20 posters € 5,00 en 30-100 posters €7,50.

Voor vragen over deze gezinsposter kunt u contact opnemen met e.deboo@izb.nl

033 - IZB - Algemeen - #daaromzijnwekerk - Gezinsposter - A2 - 05 - LRDEF