Zoek

Impact Tweedaagse - GIST


013 - IZB - Impact - Tweedaagse 2023 - Uitnodiging - 02 - JPG

Voor werkers van IZB-Impact. Van harte uitgenodigd voor de volgende editie van de Impact Tweedaagse, op donderdag 9 en vrijdag 10 februari 2023!  

Het thema van de conferentie is ‘GIST.’ Gist heeft alles te maken met transformerende processen in ons leven en werk, met de gestage voortgang van het koninkrijk en de waarde van geduld. Voor Bijbelse lijnen over de metafoor van gist in relatie tot Gods koninkrijk duiken we in de gelijkenis van de zuurdesem. Verder biedt het boek ‘The Patient Ferment of the Early Church’ van Alan Kreider inspiratie voor training en gesprek. (Kennis van dit boek is geen vereiste voor deelname aan de conferentie, al houden we de liefhebber die het wil lezen niet tegen). Collega-pioniers geven workshops die raken aan de missionaire praktijk.  

Uit de enquêtes van de vorige Tweedaagse bleek dat een evenement vroeg in het jaar toch beter in de agenda’s en hoofden past. Dit jaar is onze locatie: Het Brandpunt in Doorn. Een sfeervol gebouw in bosrijke omgeving!  

Geef je op via de link. We raden je aan om er beide dagen helemaal bij te zijn, dan levert de Tweedaagse namelijk het meeste op, voor jezelf en voor de groep.  

  • Locatie: Het Brandpunt, Doorn.  
  • Data: Donderdag 9 februari vanaf 9.30 t/m vrijdag 10 februari 16.00.  
  • Kosten: Alleen als intervisie en de Tweedaagse niet in je begeleidingsovereenkomst staan, sturen wij een factuur.  

Dit is een besloten bijeenkomst voor werkers van IZB-Impact.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Gratis. Alleen als intervisie en deze Tweedaagse niet in je begeleidingsovereenkomst staan, sturen wij een factuur.