Zoek

Dabar Teamleidersdag

Programma van Dabar Teamleidersdag

Op zaterdag 07 mei:
9:00 - 9:30 Ontvangst met koffie en wat lekkers
9:30 - 9:45 Start Teamleidersdag
9:45 - 11:00 Groeien in leiderschap - Joël Aerts
11:00 - 11:15 Pauze
11:15 - 12:30 Praktisch Dabar - leidinggeven aan het kinderwerk - Marian Timmermans
12:30 - 13:15 Lunch (wordt verzorgd)
13:15 - 14:15 De dynamiek van een team - Agnes van Haaften
14:15 - 14:30 Slot Teamleidersdag
 1. Van 9:45 tot 11:00

  Groeien in leiderschap - Joël Aerts

  Joel AertsBen je een dienaar die leidt of een leider die dient? Wat is leiderschap eigenlijk en kan je dat ook leren en steeds verder groeien in leiderschap? Vanuit aansprekende en inspirerende voorbeelden, onderbouwd door diverse theorieen ga je aan de slag om te groeien in jouw leiderschap. 

  Joël Aerts (1980) spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Zijn groei in leiderschapsskills is begonnen bij Operatie Mobilisatie. Hij schreef het boeiende boek: 'Ontwikkel je eigen leiderschap'. Met veel energie, een gezonde dosis en een scherpe inhoud boeit Joël van begin tot eind.

 2. Van 11:15 tot 12:30

  Praktisch Dabar - leidinggeven aan het kinderwerk - Marian Timmermans

  Marian timmermansKinderwerk op de camping en in de stad is een van de belangrijke activiteiten van Dabar. Elk jaar maken we hiervoor kinderclubmappen waarin we vanuit de belevingswereld van het kind bijbelse verhalen vertellen. Als teamleider ga je concreet aan de slag met dit nieuwe materiaal om zo je team te kunnen inspireren om betekenisvol kinderwerk te doen. 

  Marian Timmermans is pedagoog, productontwikkelaar  & conceptdenker. Marian ontwikkelt voor Dabar de kinderclubmaterialen. 

 3. Van 13:15 tot 14:15

  De dynamiek van een team - Agnes van Haaften

  IMG_2303Elk team heeft zijn eigen dynamiek. Ken je elkaar al goed, dan is de dynamiek anders dan een team dat voor het eerst met elkaar een of twee weken gaat optrekken. Dabar doen is intensief en dan kan het zomaar gebeuren dat er spanningen komen binnen je team. Kan je dat voorkomen, op welke signalen moet je allert zijn en wat als de spanningen oplopen en het echt niet meer leuk wordt? Daarover gaat dit onderdeel en krijg je handvatten om hiermee om te gaan. 

  Agnes van Haaften is hoofd IZB Dabar. Ze heeft al vele jaren ervaring met leidinggeven en coacht teamleiders. Door elke zomer veel teams te bezoeken weet ze ook wat er kan spelen in Dabarteams. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelname is gratis. Inschrijven is mogelijk voor teamleiders die in 2022 een Dabarteam leiden.