Zoek

Werkconferentie predikanten Noord-Nederland

Werkconferentie predikanten Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe)

De IZB is benieuwd hoe het na een intensieve corona-tijd met de gemeenten gaat in de noordelijke provincies van ons land.  Graag wil de IZB haar voorgangers weer eens ontmoeten, bijpraten en inspireren. Nu de meeste beperkingen gelukkig weer los gelaten kunnen worden, komen er vragen boven: Hoe nu verder? Waar komt het nu op aan in onze gemeente? Hoe kan onze gemeente missionair betrokken zijn op het dorp/de stad in de context van Noord-Nederland?

De IZB organiseert een bijeenkomst voor U en Uw collega-predikanten/kerkelijk werkers in Noord-Nederland waarin we ervaringen uitwisselen en de verdieping zoeken. Ook willen we graag van u horen of/hoe de IZB goede en relevante ondersteuning kan bieden bij gemeente-opbouw, missionair werk en revitalisatie, juist in de context van Friesland, Groningen en Drenthe. Deze ontmoetings- en bezinningsdag zal plaats hebben op DV donderdag 28 oktober van 9.30 tot 14.00 uur (inclusief lunch) in de Eben Haëzerkerk te Drachten.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Na inschrijven krijgt u een bevestiging via de e-mail. Ontvangt u deze niet, controleer dan even uw spambox. Is de mail hier niet terechtgekomen, neem dan even contact met ons op.