Zoek

Dabar Ontmoetingsweekend

aan tafelYES!!

Na 2 jaar hopen we weer een 'gewoon' DabarOntmoetingsweekend te kunnen houden op de CHE in Ede. Een weekend vol van gezelligheid, humor, worship, teambuilding, stevige bijbelstudie, gebed, praktische voorbereiding, interessante workshops, een uitzenddienst in een nieuw jasje en natuurlijk lekker eten en tijd om te chillen met je teamgenoten.

opening DOW19Dabaristen

Jullie zijn op 10 juni vanaf 18.30 welkom. Om 19.30 start het programma dat doorloopt tot 11 juni 19:00 met aansluitend een warme maaltijd. Zie programma. 

Campingpastors en plaatselijke commissies

Jullie zijn op 11 juni vanaf 9:00 van harte welkom. Om 9:30 start het programma dat eindigt met een warme maaltijd om 19:00. Zie programma. 

DabarOntmoetingsdag-101Workshops

Schrijf je gelijk hier in voor de workshops*. Let op: per workshop is er een maximum van aantal deelnemers. Schrijf je daarom snel in voor de twee workshops die je graag wilt volgen. Want vol=vol.

Tip: Overleg ook even met je team wie welke workshops gaan volgen zodat je zoveel mogelijk van/met elkaar kan leren van de workshops.

Het thema van dit jaar is You're right here! Logo oranje DOW22

  • Ben ik op mijn plek bij Dabar?
  • Hoe moet ik de dingen doen?
  • Hoe krijg ik echt contact met campinggasten of wijkbewoners?
  • Hoe blijf ik staande in een omgeving die weinig tot niets met God heeft?

Vragen die je misschien wel voelt opborrelen nu je Dabar gaat doen of die tijdens je Dabarperiode naar boven komen. Ook als je al vaker Dabar hebt gedaan kan je je soms onzeker voelen. Kan ik dit wel?

Dit weekend laten we ons inspireren door de geschiedenis van Elia. Hij kende hoogte- en dieptepunten. En dwars door alles heen was God er bij. You're right here geldt jou en God de HEER! 

My help comes from You

You're right here, pulling me through

You carry my weakness, my sickness, my brokenness

All on Your shoulders

Your shoulders

Uit Shoulders - for King & Country

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Gratis entree Dabar Ontmoetingsweekend Gratis

Aan dit weekend zijn geen kosten verbonden. Als je deelneemt aan Dabar 2022, ontvang je een uitnodiging zodra de inschrijving gestart is.