Zoek

Dabar OntmoetingsDag

Alle teams komen op 29 mei bij elkaar op hun eigen locatie. Dus doe je in Putten Dabar, dan is jouw Dabar OntmoetingsDag ook in Putten. De plaatselijke commissie zorgt voor een locatie voor alle eigen Dabarteams en campingpastors (corona-proof) Je ontmoet daar je eigen team en teams van andere periodes die op dezelfde camping of in dezelfde stad Dabar doen. Het is de aftrap van het Dabarseizoen en we gaan er iets super moois van maken.

IZB Dabar zendt op diverse momenten live uit. Dat doen we vanuit Rotterdam waar we twee Dabarteams in de stad hebben. Ook de Dabarband is daarbij aanwezig om iedereen mee te nemen in de worship.

’s Middags ga je met je team aan de slag met de praktische voorbereiding op je Dabarperiode. Campingpastors doen hier ook volop in mee. Er komt een workshopleider langs en de commissie informeert je over alle ins- en outs van de camping en het Dabarwerk dat daar plaatvindt. Na deze dag kun je met je team de overige voorbereidingen verder online oppakken

Sprekers

Corine Zonnenberg.jpg

Corine Zonnenberg (theologe, campingpastor, werkzaam bij Youth for Christ). Zij zal in het ochtendprogramma een centrale bijbelstudie houden die live wordt uitgezonden.

2021 Dick Wolters.JPG

Ds. Dick Wolters (predikant, oud dabarist en werkzaam bij IZB Focus). Hij zal de uitzenddienst doen aan het einde van de middag. Ook die zal live uitgezonden worden. Ds. Dick Wolters heeft ook de eerste bijbelstudieweek geschreven in het seizoensboek.

Elk team krijgt op 29 mei een Goodiebox. Hierin zitten de seizoensboeken, teambuildingsspellen, spellen voor op de camping, fun artikelen etc. De openingsact doen we met z’n allen. Hoe dat eruit komt te zien ……? Dat zie je daar :-). Het T-shirt op naam krijg je op het moment dat je Dabarperiode begint van je plaatselijke commissie.

Informatie over de exacte locatie van jouw bijeenkomst wordt nog toegestuurd.

[Enkele teams komen op 12 juni samen i.p.v. 29 mei, deze personen zijn hiervan op de hoogte]