Cursussen, studiedagen, trainingen

Jaarlijks organiseert Areopagus diverse cursussen en studiedagen. Hieronder worden de eerstvolgende bijeenkomsten vermeld.

Tweedaagse 'Leren preken' (volgeboekt)

Cursus voor beginnende predikers

Je bent aan het eind van je studie. Je hebt je theologisch geschoold. Je hebt je homiletisch verdiept en geoefend in enkele vaardigheden. Je verlangt ernaar o.a. al prekend gestalte te geven aan je roeping. Toch blijkt de opgave om wekelijks een preek te leveren, waarin de Schriften zó opengaan dat hoorders erdoor aangesproken worden, nog een hele klus. Ook een goede presentatie gaat niet vanzelf. Om elkaar daarin tegemoet te komen organiseren we deze cursus (op aanvraag), om ons samen in bovengenoemde vaardigheden te oefenen.

* Data: 12 en 13 september 2019
* Locatie: Het Brandpunt in Doorn
* Tarief: € 295,-
* Aanmelden via onderstaand formulier

Aanmeldingsformulier activiteit Areopagus

Annuleringsregeling Areopagus

Graag maken wij u er direct op attent dat voor studiedagen en cursussen van Areopagus onderstaande annuleringsregeling van toepassing is. Ook in overmacht situaties berekenen wij deze kosten door. Wij geven u in overweging hiervoor zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

meer dan 3 maanden tevoren: 0% meer dan 2 maanden tevoren: 15%
meer dan 1 maand tevoren: 35 % meer dan 14 dagen tevoren: 60%
meer dan 7 dagen tevoren: 85% 7 dagen of minder: 100%

Aangepaste regeling permanente educatie per september 2017

De generale synode van de Protestantse Kerk heeft op 17 november ingestemd met een vereenvoudiging van de voortgezette nascholing, onderdeel van de permanente educatie van predikanten en kerkelijk werkers.

Deze wijzigingen zijn op 1 september 2017 ingegaan. Actuele informatie over permanente educatie is te vinden op de website van de Protestantse kerk.

Deel deze pagina:TwitterTwitterGoogle+E-mail

Schrijf je in voor de Areopagus nieuwsbrief