Zoek

Inspirerende wandeling door de natuur

Het Pinksterpad is even op adem komen, genieten van de schoonheid van natuur en cultuur, van het weidse landschap en de bloeiende bermen, van een goed gesprek of een gezellige ontmoeting.

DSC08588De eilandelijke evangelisatiecommissie organiseert in samenwerking met de protestantse kerken van het eiland Goeree-Overflakkee op Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei 2024, een geheel verzorgde wandeling. 

Tijdens de tocht krijgt u zo nu en dan een vraag of een tekst aangeboden ter inspiratie. Om onderweg met elkaar over in gesprek te gaan of om uw gedachten de vrije loop te laten. Er is een mooie route uitgezet, die begint en eindigt bij de hervormde kerk te Middelharnis.  

De wandeling start ’s middags om 13:30 uur, vanaf 13:00 uur kunt u zich bij de kerk voorbereiden op de tocht, tijdens het drinken van een kopje koffie, thee of iets fris. Start vanuit de kerk, waar ds. Vastenhoud nog enkele woorden zal spreken en we nog enkele liederen zingen. 

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein achter de Plus, Nieuwstraat.  

Voor de kinderen is er een verkorte route van ongeveer 5 km, met op de route de speeltuin van Hernesseroord. Onderweg krijgen de kinderen een ijsje aangeboden. 

De wandeltocht is rolstoeltoegankelijk. 

Het Pinksterpad, een jaarlijks terugkerend evenement. Dit jaar voor de 12e keer. Elk jaar wordt een ander traject gelopen. 

We hopen u te ontmoeten op 20 mei 2024.  

Voor vragen kunt u bellen naar 0646353871