Dit jaar ziet de zomer er anders uit dan we hadden verwacht. Door het coronavirus stond alles de afgelopen periode op z’n kop! We gingen nauwelijks naar school of werk, ontmoetten weinig mensen en we konden zelfs niet naar de kerk.

Ook in de zomer zal nog steeds niet alles normaal zijn. Maar er komt wel een vakantieperiode aan! Voor deze periode hebben de GZB, HGJB en IZB een speciaal zomergezinsboekje ontwikkeld. Een boekje vol met gezinsmomenten, vieringen, puzzels en leuke opdrachten om samen als gezin te doen. Daarnaast staan er portretjes in van jonge christenen van dichtbij of ver weg die het verhaal delen van hun leven dat op z’n kop stond.

Het boekje is gemaakt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ook aan tieners is gedacht, voor hen is er elke dag een mooie gespreksvraag of stelling. Daarnaast zijn er allerlei extra materialen als filmpjes, kleurplaten en podcasts voor tieners beschikbaar op de speciale website: www.zomergezinsboekje.nl.

In het zomergezinsboekje staan we stil bij Bijbelverhalen waarin alles ‘op z’n kop’ gaat. Denk bijvoorbeeld aan de ontmoeting met Jezus Christus wat levensveranderend was voor mensen als Paulus en Zacheüs. Als drie organisaties hopen we dat veel gezinnen onder de indruk zijn van het Evangelie en van Wie God is, en dat ook weer zullen delen met anderen in hun omgeving. Dit boekje hoopt bij te dragen aan dit verlangen en geloofsverdieping te geven voor het gezin in de vakantieperiode. Een mooi cadeautje ter bemoediging en inspiratie voor alle gezinnen in de gemeente.

Bestel het zomergezinsboekje!

De boekjes zijn gratis te bestellen via www.zomergezinsboekje.nl. Enkel de verzendkosten moeten worden betaald. Het boekje heeft een beperkte oplage, dus op=op. De boekjes worden verzonden vanaf woensdag 24 juni 2020.

 

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief