Het team van IZB-Focus wordt met ingang van half augustus uitgebreid met communicatie-medewerker Tineke van der Zwaag uit Amersfoort.

Tineke studeerde Nederlands in Utrecht en journalistiek in Amsterdam. Tijdens haar opleiding werkte ze als freelance redacteur en corrector. In de afgelopen 8 jaar was ze communicatieadviseur bij de NPV in Veenendaal.

Ze kent haar nieuwe werkterrein vanuit de praktijk: ze is lid van de wijkgemeente Sint-Joriskerk, één van de gemeenten die een Focustraject volgt. ‘Het spreekt me aan dat het traject zowel een beweging naar binnen als naar buiten beoogt en het geloof in Jezus Christus een plek geeft in het leven van elke dag.’ In haar functie zal ze veel contact onderhouden met ambtsdragers en leden van gemeenten die een Focustraject volgen om over hun ervaringen te communiceren. ‘Hoeveel mooi werk een organisatie ook kan verrichten, communicatie daarover is cruciaal. Goede communicatie raakt mensen in hun hart en brengt hen in beweging. Ik geloof in de kracht van hoopvolle verhalen; woorden en beelden die bij mensen blijven hangen en hen aanzetten tot nadenken. Het geeft me veel voldoening als communicatie op deze manier betekenisvol wordt voor een ander.’

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief