Anneke Verhoeven treedt 1 augustus in dienst bij de afdeling Communicatie. Ze leverde eerder op freelancebasis bijdragen aan uitgaven van de IZB.

Anneke is sinds begin vorig jaar werkzaam als communicatieadviseur bij de NPV in Veenendaal en ze is eindredacteur van Wapenveld, tijdschrift over geloof en cultuur. Ze heeft een lange staat van dienst als journaliste, werkte onder andere 18 jaar op de redactie van het Reformatorisch Dagblad en 17 jaar als redacteur bij het EO-radioprogramma Dit is de Dag. Daarnaast heeft ze verscheidene kleinere dienstverbanden gehad op het gebied van persvoorlichting, communicatie en (eind)redactie.

Anneke is gemeentelid van de St. Joriskerk in Amersfoort, één van de gemeenten die deelnemen aan het IZB-Focustraject. Ze zal zich in haar nieuwe (parttime) functie vooral bezighouden met de communicatie rond relatiebeheer & fondsenwerving, de tijdschriften en de afdelingen Dabar en Impact. Daarmee vervult ze de helft van de fulltime vacature die ontstond door een herschikking van taken. De benoeming van een communicatiemedewerker bij IZB-Focus (de andere helft van de vacature) wordt binnen afzienbare tijd verwacht.

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief