Henk van der Veen (45) is met ingang van 15 september benoemd tot hoofd financiën en bedrijfsvoering van de IZB in Amersfoort. Hij volgt Peter Oudshoorn op, die dit najaar met pensioen gaat.

In de afgelopen 5 jaar werkte Henk als hoofd financiën bij ‘De Gelderhorst’ in Ede, waar hij verantwoordelijk was voor de administratie en de ICT; daarnaast is hij als zzp’er actief. Eerder werkte hij als financiële man van stichting Fundeon, een kenniscentrum voor opleidingen in de bouw (2009-2012), en daarvóór als hoofd van het bedrijfsbureau van de ChristenUnie (2004-2009).

In zijn nieuwe functie bij de IZB wordt hij als ‘financiële duizendpoot’ belast met begrotingen, jaarrekeningen, het betalingsverkeer en de salarisadministratie. Daarnaast is hij de spin in het web van de facilitaire dienst: gebouwbeheer, ICT, en functionaris van de gegevensbescherming.

Henk is getrouwd met Judith en heeft twee kinderen, Liam (11) en Maria (6). Ze zijn lid van de Hervormde wijkgemeente Sint-Joriskerk in Amersfoort.

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief